Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bu şiddeti durdurun

Başbakan Yardımıcısı M. Ali Şahin, futbol sahalarında geçen hafta açılan pankartlar ve çıkan olaylarla ilgili olarak yetkilileri göreve çağırdı. Şahin, "Kanunun sorumluluk yüklediği tüm kurum ve kişilerin üzerlerine düşen görevleri hassasiyetle yerine getirmeleri büyük önem taşıyor" dedi.


Beşiktaş ile Vestel Manisa bu defa kupada oynuyor

Beşiktaş ile Vestel Manisaspor, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında bugün İstanbul'da karşı karşıya gelecek. BJK İnönü Stadı'nda oynanacak

Trabzon evinde Antep'i ağırlıyor

Trabzonspor ile Gaziantepspor bugün Türkiye Kupasında çeyrek final maçında karşı karşıya gelecek. Avni Aker Stadında saat 17.00'de başlayacak karşılaş


  Mehmet'ten 18 sayı

Batı Konferansı Kuzeybatı Grubu'nda liderliğini sürdüren Utah Jazz, kendi sahasında New Jersey Nets ile yaptığı maçı 116-115 kaybetti.


  Fener'in umut maçı

Fenerbahçe Ülker, ULEB Avrupa Ligi (C) Grubu'ndaki 14. ve son maçta bugün deplasmanda Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla karşılaşacak.


  Başarılı sporcuya tenis bursu geliyor

Türkiye'de tenis sporunun gelişimi açısından önemli bir adım olarak gösterilen ve gelecek vaat eden sporcuların desteklenmesini amaçlayan Tenis Bursu Fonu'nda ilk adım atıldı.


  Bir puan yetersiz


  Elazığ'a yakışmadı



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004