Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kamuya harcama uyarısı

Bütçenin gelirler açısından enflasyon ve büyüme hedefleriyle uyumlu olduğunu belirten Merkez Bankası, harcamalardaki artışın hedefleri aştığına dikkat çekti.Merkez Bankası’nın enflasyon raporunda kamu maliyesine yönelik dikkat çekici tespit ve değerlendirmeler yer aldı.


MSB: Savunma bütçemizde zaafiyet yok

Milli Savunma Bakanlığı, bakanlığın bütçesinde bugüne kadar herhangi bir zafiyet olmadığını bildirdi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, ‘’basın o

Sabancı, Uptown ile erkek giyim sektöründe

Yünlü kumaş üretiminde faaliyet gösteren Sabancı Holding kuruluşlarından olan Yünsa, erkek hazır giyimin öncü markalarından Uptown’ı bünyesine kattı.


  Banka şletim ücretini iade etti

Bir bankanın, maaşlarını bu bankadan alan Erciyes Üniversitesi personelinden kestiği kredi kartı ve hesap işletim ücretini, tepkiler üzerine hesaplara iade ettiği bildirildi.


  Anadolu Yaklaşımı hayata geçiriliyor

Kamuoyunda ‘’Anadolu Yaklaşımı’’ olarak nitelenen, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin (KOBİ) mali sektöre olan borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin Yönetmelik, Resmi Gazetede yayınlandı.


  TÜBİTAK ile Plastikkart’tan akıllı kart

TÜBİTAK Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE) ile Plastikkart Akıllı Kart İletişim Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ (Plastkart), akıllı kart konusunda iş birliğine gitti.


  Çevre cezaları arttırıldı

Çevre kirliliği cezaları yüzde 7.8 oranında artırıldı. Çevre ve Orman Bakanlığının konuya ilişkin tebliği, Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayımlandı.


  Güneydoğu’nun köyleri kalkınacak

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından, Diyarbakır, Batman ve Siirt’te bulunan 500 köyün kalkınması amacıyla ‘’Entegre Kırsal Kalkınma Projesi’’ hayata geçiriliyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004