Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kezman: G.Saray maçına kadar şampiyon oluruz

Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman, Galatasaray ile oynanacak olan derbi maçı sorulduğunda, ''O maça daha çok var. Ama benim kisişel görüşüm Galatasaray maçı geldiğinde şampiyon belli olmuş olur. Bizim amacımızda bu şampiyonluğu elde etmek. Lige baktığımızda ise sonuncu sırada oynadığımız rakibimizle berabere kaldık. Bize düşen rakip kim olursa olsun her maçı ciddiye almak. Böylece şampiyon olursunuz'' diye konuştu.


Daum için Köln'e geldik

Almanya 2. lig takımlarından Köln'ün başına geçen Daum eski öğrencileri ile şampiyonluk mücadelesi veriyor. F.Bahçe'nin eski futbolcuları Alpay Özalan

Semih: Avantaj sağladık

Gençlerbirliği karşısında, son dakikalarda takımının galibiyet golünü atan Fenerbahçeli futbolcu Semih, ''Golü benim atmam önemli değil. Takım halinde


  Kayseri Erciyes- Galatasaray

Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası'nda Kayseri Erciyesspor ile bugün yapacağı çeyrek final ilk maçı için Kayseri'ye gitti. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Bülent Demirlek yönetecek.


  Efes, Dinamo Moskova önünde

Efes Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi (A) Grubu'ndaki 14. ve son maçında bugün İstanbul'da, Rusya'nın Dinamo Moskova takımıyla karşılaşacak.


  Futbolda fatura yöneticilere

Kulüplere çıkartılan disiplinsizlik faturasının sadece ilk yarıdaki bedeli 2 Trilyonu bulurken bu defa baş rol oyuncuları kulüp yöneticileri oldu.


  Hiddink'e vergi suçlaması

Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, vergi kaçırdığı iddiasıyla ülkesi Hollanda'da mahkemeye çıkarıldı.


  İpek Şenoğlu ABD'de çeyrek finale çıktı

Milli tenisçi İpek Şenoğlu, ABD'de katıldığı 25 bin dolar ödüllü Palm Desert Uluslararası Tenis Turnuvası'nda, çiftlerde çeyrek finale yükseldi.


  Kambala kadro dışı

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın Letonyalı oyuncusu Kaspars Kambala, idrarında doping maddesine rastlandığının açıklanması üzerine, kesin test sonuçları gelene kadar kadro dışı bırakıldı.


  Beşiktaş- Lavezzini

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası 3. tur ilk maçında bugündeplasmanda İtalya'nın Lavezzini Basket Parma takımıyla karşılaşacak.


  Fenerbahçe-G. Sigorta

Bayanlar Birinci Voleybol Ligi (B) Grubu'nun zirvesinde yer alan Fenerbahçe ile Vakıfbank Güneş Sigorta takımları bugün karşı karşıya gelecek.


  Ara transfer bugün son

Profesyonel futbol liglerinin 2006-07 sezonu ara transfer dönemi, bugün sona eriyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004