Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Ayasofya türbelerinde hummalı çalışmalar başladı

Müze bahçesinde düzenlenen törende konuşan Bakan Koç, “iki yıldır yaptıkları çalışmalarla bildiklerini bildirmeye gayret ettiklerini” ifade ederek, başbakanlığın özel desteğiyle büyük projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Koç, yeni bir tanıtım anlayışıyla, bildiklerini sadece Türkiye’ye değil, dünyaya yaymayı hedeflediklerini kaydederek, “Bu çalışmaları sadece turizm için değil, gerçekten kültür için yapıyoruz. İki yıldır İstanbul’a büyük yatırımlar yapıyoruz. Bundan sonra her hafta bir açılış veya işe başlama töreni için İstanbul’da olacağım” dedi.



Gösteri çağında san'at ve gerçeklik

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenip Kültür A.Ş tarafından organize edilen Taksim San'at Galerisi Söyleşilerinin konuğu Beral Madra ve Fatih Balcı.



Samsun’da Kişisel Gelişim Semineri

Samsun Yeni Asya Hanımlar Kolu tarafından düzenlenen “Kendini Tanıma San'atı” başlıklı seminerin tanıtım programı geçtiğimiz günlerde Samsun Yerel Gündem 21 salonunda Kişisel Gelişim Uzmanı Nuray Serim tarafından verildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004