Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener'de ceza enflasyonu

Sarı-lacivertli takımda ligin 19 maçında 7 futbolcu cezalı duruma düştü. Görülen 4 kırmızı kartın 3'üne topsuz alandaki tartışmalar sebep oldu.

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'de, futbolcuların kırmızı ve sarı kartlar nedeniyle aldıkları cezalar dikkati çekiyor. Sarı-lacivertli ekipte sezonun 19 maçlık bölümünde 7 futbolcu, kırmızı ve sarı kartlar nedeniyle cezalı duruma düştü. Appiah, Lugano, Alex, Edu, Can, Tümer ve Kezman, gördükleri kartlar nedeniyle lig maçlarında takımlarını yalnız bıraktı.-Ligin 19 maçlık periyodunda, Fenerbahçeli futbolcular 4 kırmızı kart görürken, bunlardan 3'ünde topsuz alandaki olaylar etkili oldu. Birinci haftada Kayseri Erciyesspor maçının 30. dakikasında topsuz alanda rakip oyuncu Emre ile tartışarak eliyle yüzünü iten Appiah, gördüğü direkt kırmızı kartla 3 maç ceza aldı. Ganalı futbolcu Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Sakaryaspor mücadelelerinde takımını yalnız bıraktı.

HAKEM TAKINTISI VAR

Kezman ligin 17. haftasında Ankaragücü maçında çift sarı karttan gördüğü kırmızı kartla, 57. dakikada oyun dışında kaldı. Sarı-lacivertli oyuncu, kırmızı karta neden olan ilk sarı kartını hakeme itirazdan aldı. Kezman'ın Gençlerbirliği maçında gördüğü kırmızı kart da topsuz alanda, bir pozisyonun ardından ettiği küfür nedeniyle hanesine yazıldı. Fenerbahçe'de kırmızı kart gören bir diğer oyuncu Lugano, 6. haftadaki Sivasspor mücadelesinde rakip oyuncuya yaptığı faul nedeniyle kart görmüştü. Sarı-lacivertli ekipte Alex, Edu, ve Tümer de sezon içinde 4 sarı karta ulaşmaları nedeniyle çeşitli haftalarda cezalı oldular.

CAN BİLE KIRMIZI GÖRDÜ

18. haftadaki Kayseri Erciyesspor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Can, Fortis Türkiye Kupası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapılan maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düşmüştü. Öte yandan, Kezman 17. haftadaki Ankaragücü maçında gördüğü kırmızı kartın cezasını Fortis Türkiye Kupası'nda İnegölspor maçında oynamayarak çekti. Fenerbahçe'de, Tuncay ve sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Lugano'nun 3'er sarı kartı bulunuyor.

AVRUPA'DAKİ CEZALAR

Fenerbahçe'de bu sezon 5 futbolcu da Avrupa Kupası maçlarında gördükleri kartlar nedeniyle cezalı duruma düştü. Ümit ve Appiah Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında gördükleri sarı kartlar, Kezman UEFA Kupası mücadelesinde gördüğü sarı kartlar, Serkan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında Dinamo Kiev maçında çift sarı karttan gördüğü kırmızı kart ve Semih, UEFA Kupası grup maçında Eintracht Frankfurt karşısında çift sarı karttan aldığı kırmızı kartla cezalı duruma düştü.

04.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Çizme'de olaylı gece

  Fener'de ceza enflasyonu

  G.Saray, Kayseri'de 3 puan arıyor

  Beşiktaş, Antep'te 4 yıldır yenilmiyor

  Potada Beşiktaş-F.Bahçe derbisi

  Atletizm şöleni bugün start alıyor

  All-Star maçına F.Bahçe damgası

  Magic, Hidayet'le galip

  A Mîllîler bugün toplanıyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004