Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Birinci sorun Filistin

İKÖ Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, “Ortadoğu’daki Filistin sorunu, Müslüman dünyasının birinci sorunudur. Irak’ta meydana gelen olaylar çok üzüntü verici. Biz bölge ülkelerinde meydana gelen bu problemleri çözmek için ortak yollar bulmaya çalışıyoruz” dedi.


Peres: Gazze’deki savaş bizi ilgilendirmez

İsrail Başbakan Yardımcısı Şimon Peres, İsrail’in Gazze’deki savaşa karışmaması gerektiğini söyledi. Peres, “Biz Gazze’yi, yeniden girmek için bırakma

Taliban: Savaşa hazırız

Afganistan’daki Taliban güçleri, bahar saldırıları öncesinde binlerce intihar bombacısına sahip olduklarını öne sürerek, 2007’nin en kanlı yıl olacağı


  Irak’ta ölenlerin sayısı 130’u aştı

Irak’ın başkenti Bağdat’ta bomba yüklü araçla pazaryerine düzenlenen intihar saldırısında ölü sayısı 130’a, yaralı sayısı ise 307’ye yükseldi.


  Suriye’den Irak’a yalanlama

Suriye, Irak hükümet sözcüsünün, Irak’ta saldırı düzenleyen teröristlerin yarısının Suriye’den geldiği açıklamasını yalanladı.


  Bangladeş'te milyonlar barış için dua etti

Bangladeş'te her yıl düzenlenen geleneksel “Bisva İçtima" çerçevesinde bir araya gelen yaklaşık 3 milyon Müslüman, küresel barış ve uyum için dua etti. Başkent Dakka yakınlarındaki Turag nehri kıyısında yapılan dua toplantısında, dünya barışı için dua edildi.


  Çin, yön verme uydusu fırlattı

Çin, “Büyükayı” adını verdiği bir yön verme uydusunu başarıyla fırlattı. Çin’in deneysel yön verme sistemi kapsamındaki dördüncü uydusu, ülkenin batısındaki Xichang Uydu Fırlatma Merkezinden “Changzheng (Uzun Yürüyüş) -3 A” tipi taşıyıcı roketle başarıyla fırlatıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004