Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon dışarıda yok

Trabzonspor'un deplasman kâbusu devam ediyor. Bordo-mavililer teknik direktör Ziya Doğan ile dış sahada maç kazanamıyor. En son ligin 5. haftasında deplasman galibiyetini Beşiktaş'a karşı elde eden Karadeniz ekibi 145 gündür deplasmanda maç kazanamadı.

Süper Ligi'nin 19. haftasında deplasmanda Vestel Manisaspor ile 00 berabere kalan Trabzonspor için deplasman maçları adeta kabus oldu. Ara transfer döneminde kadrosuna önemli isimleri katan Trabzonspor, ligde istediği sonuçları bir türlü alamıyor. Risp ve Ayman gibi oyunucuları kadrosuna katan Trabzonspor, savunmasını güçlendirirken, Ceyhun ile de orta sahasını güçlendirdi.

6 MAÇTA GALİBİYETİ YOK

Son deplasman galibiyetini ligin 5. haftasında Beşiktaş'a karşı 3-2'lik skorla elde eden Bordo-mavili ekip, bu maçtan sonra deplasmanda maç kazanamadı. Trabzonspor, bu karşılaşma sonrasında oynadığı 6 deplasman maçında 2 beraberlik, 4 mağlubiyet alırken, galibiyet elde edemedi. Kalesinde 9 gol gören bordo-mavili ekip, rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Trabzonspor bugüne kadar oynadığı 9 deplasman maçında sadece 1 galibiyet elde edebildi. Söz konusu maçlarda bordo-mavili takım 6 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1'de galibiyet elde edebildi. Attığı 7 gole karşılık kalesinde 14 gol gördü.

GOLCÜLER DE SUSKUN

Trabzonspor'un golcüleri deplasmanda oynanan maçlarda gol atamıyor. Bordo-mavili takımın golcü oyuncularından Ersen Martin ligde bugüne kadar 6 gol atarken, bu gollerin 2'sini deplasmanda oynanan maçlarda attı. Ersen Martin deplasmanda en son golünü Beşiktaş'a karşı 2 gol birden atarken, söz konusu dönemden beri dış sahada oynanan maçlarda gol atamıyor. Umut Bulut ise dış sahada oynanan maçlarda bugüne kadar sadeci bir gol atabildi. Umut, ligin 16. haftasında deplasmanda oynanan Bursaspor maçında tek golünü atmıştı. Trabzonspor'un bugüne kadar oynadığı deplasman maçlarında, Ersen Martin 2, Gökdeniz, Marcelinho, Ömer Rıza, Stepanov ve Umut Bulut ise birer gol kaydetti.

05.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Trabzon dışarıda yok

  Yılmaz Vural: Hakemler baskı altındaolursa ligden çekiliriz

  Potada derbiyi F.Bahçe kazandı

  Konyaspor'da gevşemek yok

  İtalya'da şiddete prim yok

  Bakan Şahin ata bindi, cirit attı

  350 atlet yağmur altında koştu

  Amatör kümede aşureli maç

  Yıldıray Baştürk toparlanıyor

  Hidayet ne yapsın

  Mehmet 29 sayı attı, Jazz'ı zafere taşıdı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004