Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ulusoy: Tehdit edildim

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, basınla düzenlediği sohbet toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Ulusoy, "Seçimden önce bana tehdit geldi. Girme seçime, kötü şeyler olur dediler. Ama ben bir kere ölmeyi tercih ederim. Bin kere ölmem. Bu baskılar olmasaydı daha fazla oy alırdım. Bu kesin" dedi.


Trabzonspor cezakolik oldu

Karadeniz ekibi, taraftarının neden olduğu çirkin tezahürat ve saha olayları yüzünden geçtiğimiz sezondan bugüne kadar 407 bin YTL para cezası ödedi.

G.Saray, bütün takımlara gol atan tek takım

Süper Ligde Fenerbahçe 3, Beşiktaş 5 ve Trabzonspor 6 takıma gol atamazken, Sakaryaspor ise oynadığı 18 maçta 9 takımın filelerini havalandırmayı başa


  Beşiktaş evinde Denizli önünde

Süper Lig'de kendi sahasında yaptğı son 3 maçı kazanan Beşiktaş, bugün karşılaşacağı Denizlispor'u da yenerek Dolmabahçe'deki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.


  Hamit: Sezon sonu yokum

Almanya Birinci Lig'inde (Bundesliga) bu sezon en güçlü şampiyon adaylarından biri olan Fc Schalke'nin milli futbolcu Hamit Altıntop sezon sonunda Schalke'den ayrılacağını söyledi.


  Real, Carlos'la masaya oturuyor

Brezilyalı tecrübeli defans oyuncusu Roberto Carlos'un sezon sonunda bonservisini alarak kulübünden ayrılmayı planladığı iddialarını üzerine Real Madrid'in gelecek hafta bu futbolcuyla masaya oturarak, sözleşmesini uzatmayı deneyeceği bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004