Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzonspor cezakolik oldu

Karadeniz ekibi, taraftarının neden olduğu çirkin tezahürat ve saha olayları yüzünden geçtiğimiz sezondan bugüne kadar 407 bin YTL para cezası ödedi. Aynı dönemde 1 maç saha kapama, 2 maç seyircisiz oynama ve Başkan Nuri Albayrak da 10 bin YTL pera cezası ile 1 ay hak mahrumiyeti cezası aldı.

Trabzonspor, geçen sezon ve bu sezon taraftarlarının sebep olduğu çirkin tezahürat ve saha olayları nedeniyle toplam 407 bin YTL para cezası ile bir maç saha kapama, iki maç da seyircisiz oynama cezası aldı. Seyircisiz oynanan maçlarda Trabzonspor 280 bin YTL hasılat kaybı yaşadı. Bu sezonun ilk yarısında kendi sahasında oynadığı Vestel Manisaspor maçı sonrası Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, hakemler hakkında yaptığı açıklama nedeniyle 10 bin YTL para cezasıyla bir ay hak mahrumiyeti cezası almıştı.

2006-2007 sezonunda ligin 15. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında çıkan olaylar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Bordo-mavili kulübe Ankaraspor maçını seyircisiz oynama cezası verdi. Trabzonspor bu sezon UEFA'dan da nasibini aldı. Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı Apoel ile oynanan maçta ceza alan Bordo-mavili takım İspanya temsilcisi ile Trabzon'da oynadığı müsabakayı seyircisiz oynadı. Trabzonspor Apoel FC ve Osasuna maçlarında 10'ar bin İsviçre Frangı ve bir maç seyircisiz oynama cezası aldı.

Trabzonspor bu sezon saha kapama ve seyircisiz oynadığı maçlarda da hasılat kaybına uğradı. Apoel maçında taraftarın neden olduğu olaylar nedeniyle İspanya temsilcisi Osasuna ile oynadığı maçı seyircisiz oynayan Trabzonspor 180 bin YTL hasılat kaybına uğrarken, 15. hafta oynanan Fenerbahçe maçında taraftarın neden olduğu çirkin tezahürat sonrası Ankaraspor maçını seyircisiz oynadı. Bu maçta ise Trabzonspor'un hasılat kaybının yaklaşık 100 bin YTL olduğu belirtildi.

Trabzonspor, 2005-2006 sezonunda Süper Ligi ve Türkiye Kupası maçlarında 253 bin YTL ceza aldı. Trabzonspor bir maç da saha kapama cezası aldı. 2006-2007 sezonunda ise 152 bin YTL para cezası alırken, Lig ve UEFA'da birer maç seyircisiz oynama cezası aldı. Böylece bordo-mavili kulüp toplam 405 bin YTL para cezası almış oldu.

10.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ulusoy: Tehdit edildim

  Trabzonspor cezakolik oldu

  G.Saray, bütün takımlara gol atan tek takım

  Lider F.Bahçe Rize virajında

  Beşiktaş evinde Denizli önünde

  Hamit: Sezon sonu yokum

  Real, Carlos'la masaya oturuyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004