Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray, bütün takımlara gol atan tek takım

Süper Ligde Fenerbahçe 3, Beşiktaş 5 ve Trabzonspor 6 takıma gol atamazken, Sakaryaspor ise oynadığı 18 maçta 9 takımın filelerini havalandırmayı başaramadı.

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden 18 takımdan bir tek Galatasaray, bu sezon şu ana kadar oynadığı bütün takımlara gol atmayı başardı. Ligde Fenerbahçe 3, Beşiktaş 5 ve Trabzonspor 6 takıma gol atamazken, Sakaryaspor ise oynadığı 18 maçta 9 takımın filelerini havalandırmayı başaramadı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Denizlispor ve Bursaspor kalelerine gol gönderemezken, Beşiktaş ise Ankaraspor, Fenerbahçe, Sivasspor, Sakaryaspor ve Galatasaray'a gol atmayı başaramadı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gol atmayı başaran Trabzonspor da Kayserispor, Sivasspor, Antalyaspor, Sakaryaspor, Çaykur Rizespor ve Gençlerbirliği'ne gol atmaya muvaffak olamadı. Ligde oynadığı 18 maçta 9 takıma gol atmayı başaramayan Sakaryaspor takımı, Kayseri Erciyesspor, Ankaragücü, Galatasaray, Beşiktaş, Gaziantepspor, Vestel Manisaspor, Kayserispor, Ankaraspor ve Antalyaspor maçlarında gol orucunu bozamadı.

Hakan Şükür salonda çalıştı

Galatasaray, yarınki Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı basına kapalı antrenmanla sürdürdü. 90 dakika süren antrenman, esneklik çalışmalarıyla tamamlandı. Sarı kırmızılı takımın bugünke antrenmanında durumunda iyileşme gözlenen Mehmet Güven de yer aldı. Kaburgasında çatlat tesbit edilen Hakan Şükür ise sağlık merkezinde yapılan tedavisinin ardından sağlık ekibi eşliğinde salonda çalıştı.

10.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ulusoy: Tehdit edildim

  Trabzonspor cezakolik oldu

  G.Saray, bütün takımlara gol atan tek takım

  Lider F.Bahçe Rize virajında

  Beşiktaş evinde Denizli önünde

  Hamit: Sezon sonu yokum

  Real, Carlos'la masaya oturuyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004