Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe'nin derdi Alex

Fenerbahçe Kulübü, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcularla şu ana kadar herhangi bir transfer görüşmesi yapılmadığını bildirdi. Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, basına yansıyan sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcularla yapılan pazarlıklcrda anlaşma sağlanamadığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, şu ifadelere yer verildi:" Yıl sonunda sözleşmesi bitecek futbolcularımızdan başta Alex olmak üzere hiçbir futbolcumuz ile şu ana kadar herhangi bir pazarlık yapılmamıştır. Dolayısıyla fiyat ya da benzeri konularda anlaşmazlıklar olduğu haberleri de doğru değildir. Daha önce de açıkladığımız gibi kulübümüz zamanı geldiğinde transfer görüşmesi yaptığı ya da imza attığı futbolcuları basına ve dolayısıyla tüm kamuoyuna duyuracaktır. Bu konuda tüm camiamızın da kulübümüzden yapılan resmi açıklamalar dışındaki transfer haberlerine itibar etmemelerini önemle belirtiriz."

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, Takvim Gazetesi'nin, Fenerbahçe Bayan Basketbol Şubesi Eski Menajeri Didem Akın'ın görevden alınmasıyla ilgili yaptığı haberin gerçekleri yansıtmadığını bildirdi. Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Bayan Basketbol Şubesi Eski Menajeri Didem Akın'ın, sorumlu bulunduğu yönetim kurulu üyelerine haber vermeden bir televizyon kanalına demeç verdiği için görevden alındığı kaydedildi. Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi:

"Öncelikle aslında basınımızın da son derece iyi bildiği bir noktayı hatırlatmak isteriz. Fenerbahçe Spor Kulübü sporcu ve teknik heyetleri basına açıklamalar yapmadan önce kulüp içerisinde konu ile ilgili birim ve/veya sorumlu yönetim kurulu üyelerine haber vermek ve izin almak durumundadırlar. Söz konusu uygulamayı bildiği halde bunu ihlal eden ve bir televizyon kanalına demeç veren Sayın Akın'ın bu sebepten dolayı kulübümüz ile ilişkisi kesilmiştir."

11.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe'nin derdi Alex

  Ünlü golfçü Montgomerie Belek'e hayran kaldı

  HERYERDE ŞİDDET VAR

  Levent Kızıl, Haluk Ulusoy'a "hodri meydan" dedi

  G.Saray Vestel'i gözüne kestirdi

  Trabzon evinde 3 puan arıyor

  SÜPER LİGDE DİĞER MAÇLAR

  Uygun: Seyircisiz maç güzel değil

  Hidayet Türkoğlu 6 sayıda kaldı

  Mehmet Okur All-Star'da yok

  16 bin kişi aynı anda satranç oynayacak

  Filede F.Bahçe-G.Saray derbisi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004