Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Yerinde iş, yerinde aş

MÜSİAD, Güneydoğu Anadolu bölgesinin kalkınması için “yerinde iş ve aş sağlayacak özel yatımların teşvik edilmesi” gerektiğini bildirdi. MÜSİAD Genel İdare Kurulu sonuç bildirisinde, Güneydoğu Anadolu bölgesinde büyümenin, tarımı geliştirmenin ve göçü önlemenin yolunun hayvancılıktan geçtiği kaydedilerek, modern hayvancılığın GAP bölgesi için yoğun istihdam alanları sağlayacağı belirtildi.


JP Morgan: Dezenflasyon süreci devam ediyor

Uluslararası yatırım bankası JP Morgan, Türkiye’de dezenflasyon (fiyatların aşamalı düşmesi) sürecinin devam ettiğini ve yıl sonu enflasyon beklentisi

MS: Türkiye’de reel faiz çok yüksek

Uluslararası yatırım bankası Morgan Stanley yayınladığı raporda Türkiye’de reel faizin gereğinden fazla yüksek olduğunu, ekonomik göstergelerin daha


  Sezon sonu indirimi erken başladı

Aralık ve Ocak aylarında kar yağışı ve aşırı soğukların olmaması ve kuraklık konusunda haberlerin yayınlanması sebebiyle vatandaşlar, kışlık giyeceğe fazla talep göstermedi.


  Enerji desteği yatırımcıyı coşturdu

Yatırımcıya enerji desteği sağlamak amacıyla 2004 yılında yapılan yeni düzenlemeyle yürürlüğe giren kanun kapsamında bugüne kadar 49 ildeki işletmeler için toplam 212 milyon 453 bin YTL yardım yapıldı.


  TAV halka açılıyor

TAV Havalimanları Holding, 15-16 Şubat 2007 tarihleri arasında talep toplama yöntemiyle halka açılacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004