Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gol umudu Tuncay

F.Bahçe, bugünkü AZ Alkmaar maçında Avrupa kupalarındaki en golcü oyuncusu Tuncay'a güveniyor. Sarı-lacivertli formayla Avrupa'da 11 golü bulunan Tuncay, bu sezon 5 gol attı. Sarı-lacivertlilerin Avrupa kupalarında güvendiği diğer isim bu sezon 3 golü bulunan Appiah.

UEFA Kupası 3. tur ilk maçında karşılaşacağı Hollanda'nın AZ Alkmaar takımına karşı önemli bir sınav verecek Fenerbahçe'nin, zorlu mücadelede en önemli kozlarından birisi futbolcusu Tuncay Şanlı olacak. Sarı-lacivertliler, kendi sahasında rövanş için avantaj sağlamak istediği ilk maçta, Avrupa kupalarındaki en golcü oyuncusu Tuncay'a güveniyor. Sarı-lacivertli formayla Avrupa'da toplamda 11 golü bulunan Tuncay, bu sezon 5 gol attı. Tuncay, takımının bu sezon Avrupa kupası maçlarında karşılaştığı 7 takımın 4'üne gol atma başarısı gösterdi. Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda Faroe Adaları'nın B36 Torshavn takımı karşısındaki iki maçta da gol atan sarı-lacivertli futbolcu, UEFA Kupası 1. tur mücadelesinin rövanşında Danimarka'nın FC Randers takımına, 2. turda H Grubu'ndaki maçlarda İtalya'nın Palermo takımına ve Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımına karşı 1'er gol attı.

APPİAH DA GİZLİ GOLCÜ

Sarı-lacivertlilerin Tuncay'dan sonra, Avrupa kupalarında gol yollarında güvendiği isim bu sezon 3 golü bulunan Appiah. Ganalı futbolcu, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında B36 Torshavn'a, 3. Ön Eleme Turu rövanşında Dinamo Kiev'e ve UEFA Kupası H Grubu'nda Palermo'ya 1'er gol attı. Forvet oyuncuları Kezman ve Semih'in kart cezaları nedeniyle forma giyemeyeceği karşılaşmada, sarı-lacivertlilerin tek forveti olacak Deivid'in bu sezon Avrupa kupası maçlarında sadece 1 golü bulunuyor. UEFA'da H Grubu'ndaki maçlarda ilk 11'de forma şansı bulamayan Deivid, ilk 11'de yer aldığı UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Randers filelerini bir kez sarsmıştı.

TARAFTARIYLA BULUŞUYOR

Seyircisiz oynama ve saha kapatma cezaları nedeniyle son 3 maçında Kadıköy'de seyircisinden uzak kalan Fenerbahçe, AZ Alkmaar karşılaşmasıyla iki ay sonra taraftarıyla buluşacak. Seyircisi önünde son maçını 13 Aralık 2006 tarihinde UEFA Kupasında Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımına karşı yapan ve aldığı 2-2'lik beraberlikle tur atlayan Fenerbahçe, bugünkü maçta da rövanş için avantajlı bir skor elde etmenin yanında sevindirmek istiyor.

14.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  UEFA'da fener gecesi

  Gol umudu Tuncay

  Canaydın'dan Ulusoy tepkisi

  Beşiktaş'a ağır fatura

  Ricardinho: Artık Beşiktaş'ta taşlar yerine oturdu

  4-0'a rağmen kötü


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004