Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

4-0'a rağmen kötü

G.Saray, Vestel Manisa'yı 4 golle yendi. Ancak ben bu maçtan kesinlikle keyif almadım. Göze hoşgelen akıcı bir futbol yoktu sahada. Peki 4-0'lık skor nasıl gelmişti? Bunda Ersun Yanal'ın takımının defans anlayışında inanılmaz yanlışlıklar vardı. Ersun Yanal, Beşiktaş'tan iki maçta yediği 7 golde hiç ders çıkarmamış olacak ki, takımını aynı oyun anlayışıyla oynatmaya devam ediyor. G.Saray'ın attığı ilk gol duran bir yan toptan geldi. Bu golün kopyasını Beşiktaş maçında Nobre atmıştı. Bu da aynı zaafın sürdüğünü gösteriyor. Ümit Karan'ın attığı diğer 3 gol, Vestel Manisa defansının hatalarına çarpıcı örneklerdi.

Özellikle defansın sol tarafı çok boşaltılıyor. Oradan hiç bir kademe anlayışıyla karşılaşmadan Ümit üç gol attı. Bir o kadar da kaçırdı. Ümit, kaleci Fevzi'nin burnunun dibine kadar girip Allah ne verdiyse toplara vurdu. 4. golden sonra Fevzi bıyık altından gülmekten kendini alamadı. Bu adeta, teknik adamın sistemini bir protesto ifadesiydi. Akademik teknik direktör Ersun Yanal aynı sistemde israrcı olursa, bu tip neticelerle daha çok karşılaşır.

G.Saray'da iyi olan oyuncular, defansın göbeğinde Song- Tomas hatasız, ortada Okan, İnamoto disiplinli, ileride Ümit arzu ve isteğiyle göze batan oyunculardı. Forvette alternatif oyuncu Hasan Kabze çok silikti. Arda'nın formsuzluğu, Sabri'nin hakemle didişmesi sürüyor. Güzel olan tek şey F.Bahçe ile puan farkının 4'e düşmesi oldu. G.Saray şampiyonluk için iddiasını sonuna dek sürdürmek istiyorsa, oyun kalitesini biraz daha yükseltmesi gerekir. Bu maç ve neticeden sonra, Ersun Yanal ile ilgili G.Saray'ın başına gelecek dedikoduları da sona ermiş oldu.

[email protected]

Said OKUR

14.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  UEFA'da fener gecesi

  Gol umudu Tuncay

  Canaydın'dan Ulusoy tepkisi

  Beşiktaş'a ağır fatura

  Ricardinho: Artık Beşiktaş'ta taşlar yerine oturdu

  4-0'a rağmen kötü


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004