Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ricardinho: Artık Beşiktaş'ta taşlar yerine oturdu

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ricardinho, ligin ilk yarısında yeni oluşan bir ekip olarak istedikleri performansı sahaya yansıtamadıklarını ancak ikinci yarıda çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladıklarını söyledi.

Takımın ikinci yarıda çok koştuğunu ve iyi mücadele ettiğinin belirtilmesi ve bu değişimin nedenlerinin sorulması üzerine de Brezilyalı futbolcu, ''Baştan beri koşuyorduk, ama şimdi doğru yerlere koşmaya başladık. İkinci yarıda yavaş yavaş taşlar yerine oturdu ve şu an problemimiz yok'' diye cevap verdi.

Ricardinho, ligdeki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, ''Önümüzde daha çok maç var. Şu anda ligdeki pozisyonlara göre konuşmak erken. Hedefimiz şampiyonluk, ama maçlarımızı adım adım düşünüyoruz. Önümüzde uzun bir lig var'' diye konuştu. Ligin ilk yarısında çok fazla forma şansı bulmadığının hatırlatılması üzerine Ricardinho, ''Buraya alışmam tabii ki biraz süre aldı. Yeni bir ülkeye ve futbol stiline alışmam için bir süre gerekti. Bunun dışında bir problem yoktu'' dedi.

Futbol karakterinin daha çok hücuma dönük olduğunu ifade eden tecrübeli Brezilyalı futbolcu, ''Benim futbol karakterim hücuma dönük, ama bu demek değil ki defans yapmıyorum. Ben her zaman böyleydim. Daha çok atak bölgesinde görev aldım.''

Şu ana kadar ligde kendisini en şaşırtan şeyin ne olduğu sorusuna Ricardinho, ''Gaziantepspor maçındaki saha koşulları benim için değişikti. Bu saha koşullarında futbol oynamak benim için çok zordu. Teknik bir ekip iyi bir sahada daha iyi oynar. Futbolcular iyi sahalarda oynamaktan zevk alır'' şeklinde cevap verdi.

14.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  UEFA'da fener gecesi

  Gol umudu Tuncay

  Canaydın'dan Ulusoy tepkisi

  Beşiktaş'a ağır fatura

  Ricardinho: Artık Beşiktaş'ta taşlar yerine oturdu

  4-0'a rağmen kötü


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004