Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yarım kalan sevinç

UEFA site editörleri, Fenerbahçe'nin Tümer ve Alex'in ayağından kazandığı golle 2-0 öne geçtiği ve tur için yeterli olan 5-3'lük skoru elde ettiğini belirtirken, ikinci yarıda AZ Alkmaar'ın Martens ve Opdam'la kazandığı gollerin sarı-lacivertlileri kupa dışına ittiğini yazdı.

AZ Alkmaar ile Fenerbahçe arasında oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA), resmi sitesinde turun gideceğini gören AZ Alkmaar teknik direktörü Louis van Gaal'ın oyuncu değişiklikleriyle turu geri getirdiği yazıldı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda bir hafta önce yapılan ilk maça dikkat çeken UEFA, o maçta konuk takım AZ Alkmaar'ın 3-1'lik galibiyeti yakaladıktan sonra beraberliğe razı olduğunu, bu maçta ise rollerin tamamen değiştini yazdı.

AVERAJLA 16'YA KALDI

UEFA site editörleri, DSB-Stadı'da oynanan maçta Fenerbahçe'nin Tümer ve Alex'in ayağından kazandığı golle 2-0 öne geçtiği ve tur için yeterli olan 5-3'lük skoru elde ettiğini belirtirken, AZ Alkmaar'ın Maarten Martens'in ayağından kazandığı golle tur için yeniden ümitlendiğini kaydettiler. İkinci yarının hemen başında takımının eleneceğini gören AZ Alkmaar teknik direktörü Louis van Gaal'ın sahaya Martens ve Julian Jenner'i sürdüğünü belirten UEFA, bu oyuncuların oyuna girer girmez etkili olmaya başladıklarını, Martens'in ilk golü attığına, Jenner'in ise ikinci golün pasını verdiğine dikkat çekti. AZ Alkmaar'ın deplasmanda atılan gol averajıyla turu geçmeyi başardığı da kaydedildi.

AZ'a Emre'nin takımı çıktı

UEFA Kupası'nda 4. ilk maçları 8 Mart Perşembe, rövanş karşılaşmaları ise 14-15 Mart tarihlerinde oynanacak. Eşleşmeler şöyle: Newcastle United (İngiltere)-AZ Alkmaar (Hollanda), Maccabi Hayfa (İsrail)-RCD Espanyol (İspanya), Glasgow Rangers FC (İskoçya)-CA Ossasuna (İspanya), SC Braga (Portekiz)-Tottenham Hotspur FC (İngiltere), Sevilla FC (İspanya)-FC Shakhtar Donetsk (Ukrayna), RC Lens (Fransa)-Bayer Leverkusen (Almanya), Paris Saint Germain FC (Fransa)-Benfica (Portekiz), Celta Vigo (İspanya)-Werder Bremen (Almanya).

Volkan'a millî destek

Fenerbahçe'nin UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında Hollanda'nın AZ Alkmaar takımı ile 2-2 berabere kalarak elendiği maçtan sonra eleştirilen kaleci Volkan Demirel'e (A) Milli Futbol Takımı'ndan destek geldi. (A) Milli Futbol Takımı Antrenörü, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve teknik direktörü Oğuz Çetin, AZ Alkmaar maçında sarı-lacivertli takımın dün yediği iki golde de Volkan'ın hatası olmadığını savundu. Oğuz Çetin, maçtaki golleri dikkatli izleyerek, analiz ettiğini belirterek, ''AZ Alkmaar maçında yenilen 2 golde de Volkan'ın hatası yok. Her iki golde de Volkan'ın yapacak bir şeyi yoktu. Goller defans hatalarından kaynaklandı'' dedi.

24.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yarım kalan sevinç

  Karadeniz'de derbi günü

  Efes, eski günleri mumla aratıyor

  G.Saray'ın rakibi Beşiktaş

  UEFA Çakır'a millî maç verdi

  Bir fiyasko daha..


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004