Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Karadeniz'de derbi günü

Son 2 maçını galibiyetle kapatıp, taraftarlarıyla barışan Trabzonspor, bugün Beşiktaş'ı da yenerek zirve yarışında iddiasını sürdürmek istiyor. Beşiktaş ise, bu sezon yaşadığı deplasman fobisine Trabzon maçıyla son vermek istiyor. Hüseyin Avni Aker Stadında saat 19.00'da başlayacak maçı Selçuk Dereli yönetecek.

Süper Lig'de yarın sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Avni Aker Stadında saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Selçuk Dereli yönetecek. Ligin son 2 haftasını Gaziantepspor ve Denizlispor galibiyetleriyle kapatan bordo-mavili takım, Beşiktaş'ı da yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Teknik direktör Ziya Doğan'ın Denizlispor maçında Tolga, Musa, Risp, Erdinç, Celaleddin, Hüseyin, Ayman, Gökdeniz, Ceyhun, Umut ve Yattara'dan oluşan 11'e görev vermesi bekleniyor. Trabzonspor'da, 3'er sarı kartı bulunan Gökdeniz, Hüseyin ve Ferhat 1 sarı kart daha görmeleri halinde cezalı konumuna düşecekler. Trabzonspor, lig ve Türkiye Kupası'nda yaptığı toplam son 8 maçta yenilmedi. En son 1 Aralık'ta deplasmanda Bursaspor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, son 8 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Ceyhun Eriş, art arda aldıkları 2 galibiyet ile moral bulduklarını söyledi. Ligde üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini ifade eden Ceyhun Eriş, ''Beşiktaş'ı yenerek galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Bu ve önümüzdeki maçları inşallah alacağız ve Trabzonspor olması gereken üst sıralarda yerini alacak'' diye konuştu. Beşiktaş, bu sezon yaşadığı deplasman fobisine Trabzonspor maçıyla son vermek istiyor. Deplasmanlarda bu sezon başarısız bir performans ortaya koyan ve dış sahada toplam 19 puan kaybeden siyah-beyazlılar, ligde tam 124 gündür deplasman galibiyetine hasret kalırken, en son galibiyetini 10. haftada, 22 Ekim'de Çaykur Rizespor karşısında elde etti. Bu karşılaşmayı 86. dakikada Bobo'nun attığı golle 1-0 kazanan Beşiktaş, daha sonra deplasmanda oynadığı 5 lig maçında galibiyet alamadı.

UMUT MU, BOBO MU?

Trabzonspor Beşiktaş derbisine forvet oyuncularının damga vurması bekleniyor. Ligde 8'er golleri bulunan Bordo-mavili takımın golcüsü Umut Bulut ile Beşiktaş'ın golcüsü Bobo, bugün karşılaşmada takımlarının kazanması adına mücadele ederken gol krallığı yolunda ise iddialı duruma gelmek için ter dökecekler. Umut , bu sezon ligde takımı adına 8 gol atarken, Beşiktaş'ın golcüsü Bobo da takımı adına 8 gol atma başarısı gösterdi. Bordo-mavili takımın en golcü oyuncusu Umut Türkiye Kupası'nda 2, Avrupa Kupası maçında ise bir gol attı. Bobo ise Türkiye Kupası'nda 5, Avrupa Kupası maçlarında 2 gol kaydetti.

24.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yarım kalan sevinç

  Karadeniz'de derbi günü

  Efes, eski günleri mumla aratıyor

  G.Saray'ın rakibi Beşiktaş

  UEFA Çakır'a millî maç verdi

  Bir fiyasko daha..


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004