Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Canaydın: Ben başarılıyım

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, "Her 10 icraatın 7'sini müsbet yapabilirsen başarılısındır. Ben başarılıyım" dedi. Canaydın, Gerets'i çok dürüst olarak nitelendirdi.


Dopingli sporcu azaldı

Türkiye'de doping yapan sporcuların oranı, yüzde 1,5'tan yüzde 0.75'e düştü. Başbakan Yardımcısı Şahin, sporcuların doping kontrol raporlarını bizzat

F.Bahçe 3 puana hasret

Fenerbahçe ile Konyaspor takımları bugün yapacakları maçla birlikte ligde 18. kez karşı karşıya gelecek. FB Şükrü Saraçoğlu Stadında saat 19.00'da baş


  Aziz Yıldırım'a tazminat dâvâsı

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Kıran, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a, federasyon ve şahsı hakkında yaptığı açıklamalar dolayısıyla 2 ayrı tazminat davası açtı.


  Roberto Carlos Real'i bırakıyor

Real Madrid'in Brezilyalı oyuncusu Roberto Carlos, bu sezon sonunda 11 yıllık kulübü Real Madrid'den ayrılacağını açıkladı.


  Çeyrek finalde eşleşmeler belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. 2. tur rövanş maçlarının tamamlanmasının ardından dün Yunanistan'ın başkenti Atina'da yapılan kura çekiminde çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri yapıldı.


  Hiç yakışmadı



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004