Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hiç yakışmadı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, bir süre önce kulüp üyeliğinden ihraç edilen eski yönetici Sadettin Saran ile ATV'den canlı yayınlanan "Santra" programında oldukça sert denilebilecek bir tartışmaya girmesi hiç hoş olmadı. 4 yıl önce Fnerbahçe'ye transfer edilen ve takıma hiç katkısı olmadığı için gönderilen golcü Rus futbolcu Vladimir Beschastnykh'in transferindeki bazı detaylar ortalığı karıştırdı.

BU İFADELER YAKIŞMADI

Başkan Aziz Yıldırım'ın, ''Bu transferde 800 bin doları Sadettin Saran mı aldı?'' sorusuna cevap vermeyişini eleştiren Saran, Aziz Yıldırım'a, ''Adam olan çıkar der ki: (Parayı aldı veya almadı?) Parayı aldı mı, almadı mı? Aziz Bey, bu soruya cevap vermedi. Fenerbahçe Başkanı açık konuşmalı adam gibi konuşmalı'' dedi. Yıldırım'ın Saran'ın bu sözüne ''Kimin adam olup, olmadığını bütün Türkiye bilir'' şeklinde cevap verdi. Yıldırım, Saran'ın böyle konuşması halinde programı terkedeceği tehdiden bulundu.

2009'DA GÖREVİ BIRAKIYOR

Geçen yıl şampiyonluğun kaybedilmesinden sonra başkanlık görevinden ayrılan ve daha sonra camianın büyük ısrarları sonucunda tekrar başkan olan Yıldırım, kendisinden sonra bu koltuğa oturacak isimleri de kamuoyuna açıkladı. Yönetim kuruluyla 2009'daki kongreye kadar görev belirten Yıldırım, kongreye gelindiğinde istediği şartlar oluşmuşsa, görevi bırakabileceğini ifade etti.

BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLADI

Eski hakem Ahmet Çakar'ın "Bu şartlar nedir?" sorusu üzerine başkan Yıldırım şunları söyledi: ''Bizim bugüne kadar yaptığımız mücadeleyi, yapabilecek insanlar gelsinler aday olsunlar, onlardan bir arkadaş da bu işi alsın, devam ettirsinler. Arkadaşlar hazır. Şu andaki yönetimdeki Ali Koç da var. Yönetimdeki diğer arkadaşlar da var. Mehmet Ali Aydınlar da var, Ferit Şahenk de olabilir veya onun dışında şu anda ismini söyleyemediğim aklıma gelmeyen arkadaşlar da olabilir.''

SARAN'I UNUTMAMAK GEREK

Başkan Yıldırım'ın gelecek yıllarda Fenerbahçe'nin başkanı olarak görmek istediği simalar gerçekten popüler isimler.

Ali Koç şu an Yıldırım'ın yardımcısı. Ayrıca Koç grubunun önemli yöneticisi durumunda. Ferit Şahenk ise Doğuş Holdingin yönetim kurulu başkanı. O da genç ve özellikle futbolu çok seviyor. Mehmet Ali Aydınlar, Ali Şen'in başkanlık yaptığı dönemde en güvendiği isimlerden biri. Acıbadem Hastanelerinin sahibi. Yönetici tecrübesi de var. Bu isimlerin yanında Sadettin Saran'ı unutmamak gerekir. Kulüpten ihraç kararına temyizde itiraz edecek. Olumlu bir karar çıkması halinde 2009'daki kongrede adaylığını koyacak. Fenerbahçe kongre üyeleri bu genç kuşak başkan adaylarından hangisini başkan yaparsa yapsın, kulübün ekonomik değerler açısından daha da büyüyeceği kesin gibi görünüyor.

[email protected]

Erol DOYURAN

10.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Canaydın: Ben başarılıyım

  Dopingli sporcu azaldı

  F.Bahçe 3 puana hasret

  Efes'in ULEB'de ümidi kalmadı

  Aziz Yıldırım'a tazminat dâvâsı

  Roberto Carlos Real'i bırakıyor

  Çeyrek finalde eşleşmeler belli oldu

  Hiç yakışmadı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004