Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Gebze’de aile içi iletişim semineri

Gebze Köprü Kültür San’at ve İletişim Derneğinin “Cumartesi Seminerleri”nde bu hafta Rehberlik Araştırma Merkezinden Uzman Mustafa İşlek tarafından “Aile İçi İletişim” konulu bir seminer verildi.

Ebeveyn ve gençlerin ilgi gösterdiği programın açılış konuşmasını KÖPRÜ-DER Başkanı Hüseyin Saraç yaptı. Ailenin insanlar için bir sığınak, bir nevî cennet olduğunu ifade eden Saraç, “Ne yazık ki bu gün ailenin olduğu yerde yeller esiyor. O sağlamlığıyla övündüğümüz aile yapımız farklı yönlerden gelen virüslerden etkilenerek sağlıksız bir yapıya dönüşmektedir. Çok sayıdaki boşanma bunun belgesi durumundadır. Eğer gereken önlemler alınmazsa daha da feci sonuçların olacağı kesindir” dedi

Günün misafiri uzman Mustafa İşlek ise: “Dünya kuruldu kurulalı, her toplumda var olagelen her şey değiştiği halde iki değer değişmemiştir. Bunlardan birisi ‘din olgusu’ diğeri de ‘aile sistemidir’.” Konuşmasının devamında katılımcılardan “neden Aile İçin İletişim” sorusunun cevabını arayan İşlek ebeveyn ve evlât arasındaki iletişim kopukluğunun en büyük sebebinin yeterince konuşamamak olduğunu vurguladı.

Yeni Asya / GEBZE

11.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İnternet dünyası “Nur”lanıyor!

  14 yaşında bir dahi

  Kimse Âkif gibi yazamadı

  Gebze’de aile içi iletişim semineri

  Tenten beyaz perdeye geliyor

  Tarihî minarelere restorasyon


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004