Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Galatasaray dışarıda kayıp

Bu sezon 11 deplasman maçına çıkan sarı-kırmızılı ekip, bunların sadece 2'sini kazanabildi. Deplasmanda 4 beraberlik, 5 de yenilgi alan Cimbom, toplam 23 puan kaybetti. G.Saray, dış sahada son galibiyetini 18 Kasım 2006'da Antalyaspor'u 1-0 yenerek aldı. Daha sonra 4 deplasmandan maçından sadece 1 puan çıkarabildi.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Konyaspor ile cuma günü oynayacağı karşılaşma öncesinde deplasman stresi yaşıyor. Bu sezon özellikle deplasman maçlarında kötü bir performans sergileyen ''Cim bom'', yılın ilk lig derbisinde Beşiktaş'a deplasmanda 2-1 mağlup olarak dış sahadaki kötü gidişatını sürdürdü. Trabzonspor ile evinde oynadığı zorlu karşılaşmayı kazanarak, kötü gidişata ''Dur'' diyen Galatasaray'ın Konyaspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşma, ligdeki yeri açısından da büyük önem taşıyor.

Ligde bu sezon 11 deplasman maçına çıkan sarı-kırmızılılar, bunların sadece 2'sini kazanabildi. Deplasmanda 4 beraberlik, 5 de yenilgi alan ''Aslan'', 10 gol atıp, kalesinde 15 gol görerek, sadece 10 puan alabildi. Deplasmandaki maçlar baz alınarak yapılan puan cetvelinde 11. sırada kendisine yer bulabilen Galatasaray, dış sahadaki 11 lig maçında toplam 23 puan yitirdi.

Rakip sahadaki son galibiyetini 14. haftada, 18 Kasım 2006 tarihinde Antalyaspor'u 1-0 yenerek alan Galatasaray, daha sonra deplasmanda oynadığı 4 maçta da galip gelemedi. Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 2-1 yenilen ''Cim Bom'', Kayserispor ile 0-0 berabere kalırken, Gaziantepspor'a 1-0, Beşiktaş'a da 2-1 mağlup oldu ve bu süre içindeki 4 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi.

15.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray dışarıda kayıp

  Süper Ligin 3 biyonik kalecisi

  Kutluay: Bu yıl şampiyon olacağız

  Rüştü'nün oğlu oldu

  Mehmet Jazz'da tarihe geçti

  Arjantin 1. sırada

  Küstürme Canaydın

  Seri A'da heyecan


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004