Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Süper Ligin 3 biyonik kalecisi

Ligin geride kalan 24 haftasında maçların tamamında 90'ar dakika oynayan sadece 3 futbolcu bulunuyor. Takımlarının kalelerini koruyan Beşiktaşlı Runje, Kayserisporlu İvankov ve Konyasporlu Özden, sakatlıklar, hastalıklar ve kart cezalarına karşı adeta meydana okuyarak toplam 2.160'ar dakika sahada kalma başarısını gösterdiler.

Turkcell Süper Lig'in geride kalan 24 haftasında, maçların tamamında 90'ar dakika oynayan sadece 3 futbolcu bulunuyor. Takımlarının kalelerini koruyan Beşiktaşlı Vedran Runje, Kayserisporlu Dimitar Ivanov Ivankov ve Konyasporlu Özden Öngün, sakatlıklar, hastalıklar ve kart cezalarına karşı adeta meydan okuyarak, toplam 2160'ar dakika sahada kalma başarısı gösterdiler.

Beşiktaş'ın Hırvat kalecisi Runje 23, Kayserispor'un Bulgar kalecisi Ivankov 25, Konyasporlu Özden de 30 golü kalesinde gördü. Öte yandan, sezon başından buyana 90'ar dakika olmasa da 24 maçın tamamında forma giyen 5 futbolcu daha bulunuyor. Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz, Sakaryasporlu Murat Duman, Vestel Manisasporlu İhsan Burak Özsaraç, Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez ile Konyasporlu Kaue Caetano Da Silva da 24 maçta sahaya çıkarak, büyük başarıya imza attılar.

15.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray dışarıda kayıp

  Süper Ligin 3 biyonik kalecisi

  Kutluay: Bu yıl şampiyon olacağız

  Rüştü'nün oğlu oldu

  Mehmet Jazz'da tarihe geçti

  Arjantin 1. sırada

  Küstürme Canaydın

  Seri A'da heyecan


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004