Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Küstürme Canaydın

Özhan Canaydın'ın başkanlık dönemi G.Saray tarihinde en çalkantılı dönem olarak yerini alacak. Başkan seçildikten sonra iddialı açıklamalar yapan Canaydın; 10 yılda 7 lig şampiyonluğu ve Avrupa'da final vaadine, süper yabancı oyuncular eklemeyi ihmal etmemişti. Gelinen noktada bunlar gerçekleşmedi. Üstelik başkanın, sürekli "birlik olalım" söylemlerinin yerine, son günlerde birlik olmayı ters yüz edecek söylemleri, bütünlüğü tersine çevirdi. Geçen yıl Canaydın seçimi Adnan Polat ismiyle kazandı. Bunu da cümle alem biliyor. Hal böyleyken Canaydın neden durduk yerde "bana seçimi Adnan kazandırmadı" sözünü söyledi?

Özhan Canaydın, daha öncede Ergun Gürsoy, Bülent Tulun, Semih Haznedaroğlu, Celal Gürcan ve şimdilerde Fatih Gökşen gibi manga arkadaşlarını bir bir küstürdü. Varoluşunun en yakın isimleri olan camianın bu önemli insanlarının, medya önünde tartışılmasına, G.Saray'ın "başkanlığının" ötesinde "ağabeyi" olan Canaydın'ın , müsebbibi olmaması gerekirdi. Şimdi de Adnan Polat'la ters düşüp "liseli--alaylı" gibi bir tartışmanın önünü açması, G.Saray'ın geleceği için tehlike sinyalleri arzediyor. Ama olan oldu. Tartışma medyadan tirübüne sıçradı.

G.Saray külübü durduk yerde UEFA ve Süper Kupa sahibi olmadı. Avrupa başarılarını üst üste koya koya bir birikim elde etti. Bu birikimler neticesinde, Avrupa takımlarının mantalitesini yakalayarak oralara geldi. Ancak şu dönemde yaşananlar bilinmelidir ki; o süreci törpülemekten başka bir işe yaramayacaktır.

Bugün G.Saray, Anadolu takımları ayarında oyuncularla son şampiyon olmuşsa ve hala da yarış içinde olabiliyorsa, G.Saray markasının henüz bitmemişliğinden başka bir şey değildir. Ne yazık ki; "her şeyimi G.Saray'dan kazandım" diyen ve G.Saray'ı çok sevdiği bilinen centilmen başkan Canaydın, canparesi G.Saray'ın tükenmesine sebep olmaktadır.

Eğer Canaydın, G.Saray'ı çok seviyor ve düşünüyorsa ki; bundan şüphemiz yok, kendisinin, yönetiminin ve kulübünün durumunu objektif olarak yeniden gözden geçirmek durumundadır. İnanıyorum ki sayın başkan; ağabeylik vazifesini en güzel şekilde ve son kez hakkıyla deruhte edecektir.

[email protected]

Said OKUR

15.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray dışarıda kayıp

  Süper Ligin 3 biyonik kalecisi

  Kutluay: Bu yıl şampiyon olacağız

  Rüştü'nün oğlu oldu

  Mehmet Jazz'da tarihe geçti

  Arjantin 1. sırada

  Küstürme Canaydın

  Seri A'da heyecan


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004