Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Taha Yasin de asıldı

Irak’ın idam edilen eski lideri Saddam Hüseyin’in yardımcısı Taha Yasin Ramazan, işgalin 4. yıldönümünde asıldı. Ramazan’ın avukatı Badie Aref, idamdan önce ailesini araması için Ramazan’a izin verildiğini açıkladı. Aref, idam sırasında Ramazan’ın sakin ve kendisine hakim olduğunu, ailesi ve arkadaşlarından kendisine dua etmelerini istediğini ve ölümden korkmadığını dile getirdiğini söyledi.


Irak savaşı sayfası kapanacak

Amerikan halkından Irak için biraz daha sabırlı olmasını isteyen Bush’un siyasî rakipleri Demokratların önde gelen isimleri, 20 Mart 2003’te başlayan

Rusya’dan İran’a ültimatom

New York Times gazetesi, Rusya’nın İran’a, “uranyum zenginleştirme programını askıya almadığı takdirde Buşehr nükleer tesisine yakıt sağlamayacağı” yo


  Papadopulos’dan Talat’a çağrı

Kıbrıs Rum yönetimi lideri Tasos Papadopulos, KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’a, 8 Temmuz 2006 anlaşmasını, BM Genel Sekreterinin eski yardımcısı İbrahim Gambari’nin taraflara sunduğu mektuptaki öneriler ve temsilcilerin karşılıklı anlayışları temelinde hemen uygulama çağrısında bulundu.


  Irak, 153 haberciye mezar oldu

Uluslararası Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü (RSF), 4 yıllık işgal sırasında Irak’ta öldürülen 153 haberciyi andı.


  İngiltere’de okullarda peçe yasaklandı

İngiltere’de okullara Müslüman öğrencilerin peçe takmasına yasak getirme hakkı verildi. Eğitim Bakanlığı, okul yönetimlerinin güvenlik açısından mahzurlu görmeleri ya da eğitime mani olarak değerlendirmeleri halinde peçeyi yasaklayabileceklerini bildirdi.


  İsrail’den Norveç’e tepki

Filistin’de kurulan yeni ulusal birlik hükümetini tanıdığını ilk açıklayan ülke olan Norveç’in Dışişleri Bakan Yardımcısı Raymond Johansen, İsrail Dışişleri Bakanlığının kendisiyle yapacağı görüşmeyi iptal ettiğini açıkladı.


  Bağdat’ta Kaide hastanesi bulundu

Irak güvenlik güçlerinin, başşehir Bağdat’ın 40 kilometre güneyinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda El Kaide örgütü tarafından kullanılan bir hastahane buldukları bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004