Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Adalet yerini buldu

Millî Futbolcu Emre Belözoğlu, İngiltere'de kendisine yöneltilen, "ırkçılık" suçlamasında beraat etmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Emre, "Bu suçlama ile yargılanıp beraat ettim ve bundan dolayı çok mutluyum. Ben, ırkçı bir insan değilim ve ırkçılığı her zaman lanetlerim" dedi.


Millî Takımda Fatih Tekke de sakatlandı

A Milli Futbol Takımı'nda Nuri Şahin'den sonra dün de Fatih Tekke'nin sakatlandığı bildirildi. Milli Takım Doktoru Cengiz Dinç, milli takımın yaptığı

Ceyhun'la problemim yok

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Ankaragücü maçında Ceyhun ile aralarında bir gerginlik yaşandığı biçiminde çıkan haberleri komik bulduğunu sö


  Beşiktaş, Kazak Kaisar'la oynayacak

Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Kazakistan Süper Ligi takımlarından FC Kaisar Kyzylorda ile 25 Mart Pazar günü saat 19.30'da BJK İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek.


  Gürsoy'a başarılı beyin ameliyatı

Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden Ergun Gürsoy ameliyat oldu.


  G.Saray'ın Mısır maçı iptâl oldu

Galatasaray'ın, Milli maçlar nedeniyle liglere verilecek olan arayı değerlendirmek amacıyla, 23 Mart Cuma günü Mısır'da, Mısır Ligi takımlarından Zamalek ile yapacağı karşılaşma iptal edildi.


  TAU'yu Serkan sırtladı

İspanya Ligi'nin 25. haftasında Serkan Erdoğan, Ender Arslan ve Kaya Peker'in forma giydiği TAU Ceramica evinde konuk ettiği ViveMenorca'yı 9659'luk skorla mağlup etti.


  Efes-Prokom

Basketbolda ULEB Avrupa Ligi 2. tur (F) Grubu'nda çeyrek final şansını daha önce yitiren Efes Pilsen, grubundaki 6. ve son maçında bugün Prokom Trefl ile karşılaşmak üzere Polonya'ya gitti.


  Sürpriz haftası



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004