Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Aksaray’da başarı ve motivasyon semineri

YASEM Aksaray Temsilciliği tarafından düzenlenen programda Nihat Erdoğan, “Öğrencilerin okulda ve hayatta nasıl başarılı ve motive olacakları” hakkında seminer yaptı.

Seminerde anlatılan öykülerden çıkarılan derslerle başarı yolunda neler yapmamız gerektiği ve üzerimize düşen çözümlerdeki iletişim yoğunluğunu dile getiren Nihat Erdoğan şöyle konuştu:

“Okul bilgileri ile hayat okulu arasındaki geçirgenlik ve bağlantı kurma sorumluluğunu ne devlet ne hükümet ne de diğer sivil toplum örgütleri üstleniyor. İlköğretim yaşındaki cevval, hareketli, içleri kıpır kıpır eden bu gençlerin ruhundaki potansiyelin keşfedilip hem de doğru ve pozitif bir şekilde ateşlendirilmesi gerekiyor.”

Seminere katılan öğrencilerle ilgili görüşlerini dile getiren Erdoğan, “ Bu aktif talebeler bizleri de harekete getiriyor ve daha çok çalışmak ihtiyacı hissediyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.

45 öğrencinin katıldığı seminerde bazı öğrenciler görüşlerini şöyle dile getirdiler:

Ömer Vuraloğlu: Bana göre seminer güzel, tertipli, düzenli, esprili ve anlaşılır bir şekilde düzenlenmiş. Çok faydalandım. Devamını bekler, teşekkür ederim.

Hakan Çetinkaya: Seminer çok güzel geçti.Bilmediğim bir çok şeyi öğrendim..

Burak Gürsoy: Bu tür programlara herkesin katılması gerekiyor. Bilmediğim eylemleri öğrendim.

Erdoğan Çetinkaya: Seminer çok güzeldi. Bu seminerle arkadaş çevremin daha iyi olmasını, bir hedefe ulaşmak ve bir konuyu araştırmak için gayret ve çaba göstermeyi öğrendim. Bu seminerlerin devamını bekliyoruz. Teşekkür ederim.

Ebubekir Özdemir: Seminer çok güzel geçti. Başarının formüllerini çok iyi anlattı hocamız. Hayal etmeyi ve yeteneklerimi nasıl geliştirmeyi öğrendim. Seminerlerin devamını dilerim. Teşekkürler.

Mehmet Güneş: Çok güzel bir seminerdi. Çok faydalandığımı söyleyebilirim. Devamını bekliyoruz. Teşekkür ederim.

Enes Vuraloğlu: Seminerin çok iyi geçtiğini düşünüyorum. Derslerime verimli bir şekilde nasıl çalışacağımı öğrendim. Bu seminerlerin devamını istiyoruz. Teşekkür ederim.

Yeni Asya / AKSARAY

21.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TRT’den yeni bir yapım: Ariflerin Dilinden

  Aksaray’da başarı ve motivasyon semineri

  Tarihî saat kulesi restore edildi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004