Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Mart 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ceyhun'la problemim yok

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Ankaragücü maçında Ceyhun ile aralarında bir gerginlik yaşandığı biçiminde çıkan haberleri komik bulduğunu söyledi.

Doğan, ligde ve Fortis Türkiye Kupası'nda zorlu maçların kendilerini beklediğini ve milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra oyunculara dinlenmeleri için 3 gün izin verdiklerini belirtti.

Ankaragücü'ne 1-0 yenildikleri karşılaşmadan sonra Ceyhun ile aralarında gerginlik yaşandığı biçimindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Doğan, ''Bu haberleri çok komik buluyorum. Maçın ne devre arasında ne sonunda ne de başında böyle bir diyalog olmadı. Bu tür haberlere ülke adına ve gelecek adına üzülüyorum. Çıkan bu tür haberler insanı düşündürüyor'' dedi.

Geçen hafta Yattara ile ilgili çıkan habere de çok üzüldüğünü dile getiren Doğan, ''Bu konuları konuştukça üzülüyor ve sıkılıyorum. Bunlar tamamen yalan haberler. Trabzonspor, büyük bir kulüp, büyük bir camia. Çok basit şeylerle kamuoyunu neden yanıltmaya çalışıyorlar, amaç nedir, bilmiyorum'' diye konuştu.

Bordo-mavili futbolcuların paralarını almakta sıkıntı yaşadığı biçimindeki iddialar ile ilgili olarak ise Doğan, şunları söyledi: ''Bu tür haberlerle kamuoyunun meşgul edilmemesi lazım. Trabzonspor'un hedefleri var. Bu hedeflerinden Trabzonspor'u saptırmaya çalışıyorlar. Türkiye'nin şartları belli. Her kulüpte olduğu gibi zaman zaman ekonomik anlamda sıkıntılar olabiliyor. Trabzonspor'da kimsenin parası kalmamıştır. Yazılanlar ve söylenenler doğru değil.''

21.03.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Adalet yerini buldu

  Millî Takımda Fatih Tekke de sakatlandı

  Ceyhun'la problemim yok

  Terim, Arda için bana kızmadı

  Beşiktaş, Kazak Kaisar'la oynayacak

  Gürsoy'a başarılı beyin ameliyatı

  G.Saray'ın Mısır maçı iptâl oldu

  TAU'yu Serkan sırtladı

  Efes-Prokom

  Sürpriz haftası


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004