Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Babacan: 2007 kayıp yıl olmayacak

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, ‘’Malum 2007 özel bir yıl. Hep söylüyorduk, gürültüler ki burada kuru gürültü ifadesini kullanmak isterim, çok olacak diyorduk ama 2007 sonunda göreceğiz ki 2007 kazanılan bir yıl olacak, büyümenin en az yüzde 5 olacağı, AB sürecinde çok önemli adımları atacağımız bir yıl olacak’’ dedi.


İstihdama cari açık engeli

Dünya Bankası ve Türkiye arasında istihdamı arttırmaya yönelik program kapsamında hazırlanan taslak şekillendi. Yatırım ve iş ortamının düzenlenmesi i

Hazine, 9,5 milyar YTL açık verdi

Hazine nakit dengesi, yılın ilk üç ayında 9,5 milyar YTL açık verdi. Hazine Müsteşarlığı, 2007 yılı Mart ayı Hazine nakit gerçekleşmelerine ilişkin ge


  Carlton arsası yine satılamadı

Eski Carlton Oteli arsası için yapılan ikinci ihalede de alıcı çıkmadı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Grubu’na ait Sarıyer Yeniköy’deki eski Carlton Oteli arsasını dün yeniden satışa çıkardı.


  Köprü ve otoyollarda iş yavaşlayacak

KESK’e bağlı Yol, Yapı, Altyapı, Tapu ve Kadastro Emekçileri Sendikası (Yapı-Yol Sen) üyeleri, maaşlarının ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi talebiyle Perşembe günü birçok gişe ve köprüde iş yavaşlatacak.


  Borçlu esnafa ödeme kolaylığı

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Güney Bölge Birliği Başkanı Kazım Barışık, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği (TESKOMB) tarafından “Anadolu Yaklaşımı” benzeri uygulamayla borçlu esnafa büyük ödeme kolaylığı getirildiğini bildirdi.


  Enflasyon beklentisi -yüzde 7,44’e yükseldi

Merkez Bankası tarafından düzenlenen beklenti anketine göre, yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 7,44’e yükseldi. Merkez Bankası, Nisan ayı 1. dönem beklenti anketi sonuçlarını açıkladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004