Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Irak’a Barzani notası

Türkiye Irak’a verdiği notayla terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki her türlü faaliyetine son verilmesini ve terörle mücadele konusunda acil ve kararlı tedbirler alınmasını istedi.


Allawi: Kürt liderler maceradan kaçınır

Irak Savunma Eski Bakanı ve Irak Başbakanı Üst Düzey Danışmanı Ali Allawi, Kuzey Irak’taki Kürt liderlerin Türkiye ‘ye karşı silâhlı çatışma macerası

Nejad, BM ve ABD’yi kızdırdı

BM ve ABD’li yetkililer, İran’ın uranyum zenginleştirme programını “endüstriyel düzeye” çıkardığı yönünde açıklamaya tepki gösterdi.


  Iraklı çocuklar 20 yıldan beri savaşın içinde

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu’nundan (UNICEF) verilen bilgilere göre, neredeyse yarısı 18 yaşın altında olan Irak nüfusu kötü besleniyor. Çok zor, insani olmayan şartlarda yaşıyor. Beş yaşın altındaki dört çocuktan biri sürekli kötü besleniyor.


  Maliki, takvime taraftar değil

Irak Başbakanı Nuri El Maliki, “Amerikan askerinin Irak’tan çekilmesi için halihazırda takvim gerekli olmadığını” söyledi.


  4 Amerikan askeri, 14 polis öldürüldü

ABD ve Irak askerlerinin, başkent Bağdat’ın kuzeyinde yaklaşık 2 hafta süren operasyonlarda 150’den fazla şüpheliyi yakaladığı bildirildi. Öte yandan, Irak’ın batısındaki Anbar bölgesinde çıkan çatışmada, bir Amerikan askerinin öldüğü bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004