Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ümit Karan: Gol krallığında Alex daha avantajlı durumda

Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, ligde 2-3 hafta oynamayınca Fenerbahçeli Alex'in gol krallığında avantaj sağladığını söyledi. Ümit, ligde gol krallığında Alex'in avantajlı durumda olduğunu belirterek, ''Ligde 2-3 hafta oynamadım, gol krallığında Alex avantaj sağladı'' dedi.

Kendisi için gol krallığının çok önemli olmadığını kaydeden Ümit, ''Takım başarılı olamadıktan sonra benim gol kralı olmamın bir önemi yok. Takım başarılı olsun, ben gol kralı olayım veya olmayayım hiç önemli değil'' diye konuştu.

ALEX'İN MARİFETİ ÇOK

Ümit Karan, gol krallığında birinci sırada bulunan Alex de Souza'nın gol atmaya müsait bir oyuncu olduğunu kaydetti. Alex'in orta saha oyuncusu olmasına karşın gol krallığında ilk sırada yer almasıyla ilgili olarak Ümit, ''Alex duran topları iyi kullanan bir futbolcu. Ayrıca aralara iyi giriyor, topları iyi seziyor. Futbol aklı, futbol felsefesi, futbol anlayışı iyi bir futbolcu. Gol atmaya müsait bir futbolcu'' dedi.

GOL ATMAK ZOR

Ümit, bu sezon forvet oyuncularının gol atmakta zorlandığı için orta saha oyuncularının daha fazla gol attığını belirterek, ''Ligdeki takımların defansları bu sezon daha iyi. Bu yüzden forvet oyuncuları gol atmakta zorlanıyor. Forvetler gol atmaya uğraşırken, orta sahadaki futbolcular gelip gol atıyor''diye konuştu.

TEKLİFLER GELİYOR

Ümit Karan, transfer teklifleri aldığını, ancak şu anda bunları düşünmediğini söyledi. ''Her iyi futbolcu transfer teklifi alır'' diyen Ümit, ''Şu an bana da gelen teklifler var, ama bunları takımımın bu durumunda değerlendirmek istemiyorum. Benim şimdi tek düşüncem, sezon sonunu takımımla iyi bitirmek, başka bir hedefim yok'' diye konuştu.

MİLLİ FORMA ÜZÜNTÜSÜ

Ümit Karan, (A) Milli Takımı'nın Yunanistan ve Norveç ile yaptığı maçlarda yer alamadığı için burukluk yaşadığını belirtti. Ümit, ''Milli takımda yer almadığım için burukluk yaşadım, ama yapacak bir şey yok. Bu bir tercih meselesi. Herkes mutlu olmayabilir. Bu konuda çok fazla yorum yapmak istemiyorum'' dedi.

11.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Futbolda kupa günü

  Ümit Karan: Gol krallığında Alex daha avantajlı durumda

  Appiah: Sağda oynayamıyorum

  Demirören: Rap rap geliyoruz

  NBA'de Hidayet şov

  Ribery'in bonservisi 13,5 milyon Avro

  Red Bull 2007 yine Haliç'te


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004