Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kartal'ı Bobo uçuruyor

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo attığı gollerle siyah-beyazlı takımı ligde ve kupada zirveye taşıyor. Bobo, geçen sezonun devre arasında transfer olduğu Beşiktaş'ta resmi maçlarda toplam 27 gol attı.

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Deivson Rogerio Da Silva ''Bobo'', attığı gollerle siyah-beyazlı takımı Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda zirveye taşıyor. Bobo, Beşiktaş'ın bu sezon lig ve kupada en golcü futbolcusu olarak dikkat çekiyor. Beşiktaş Kulübü'nün geçen sezonun devre arasında Brezilya'nın Corinthians Kulübü'nden kiralık olarak renklerine kattığı, bu sezon başında da bonservisini alarak, 2010 yılına dek sözleşmesini uzattığı 22 yaşında ve 1.86 metre boyundaki Bobo, siyah-beyazlı takıma gol yollarında önemli katkı yapıyor.

RESMİ MAÇLARDA

27 GOL ATTI

Attığı ve attırdığı gollerin yanı sıra sergilediği oyunla da Beşiktaş taraftarının sevgilisi haline gelen Bobo, siyah-beyazlı forma altında resmi maçlarda toplam gol sayısını 27'ye çıkardı. Yarım sezon oynadığı 2005-2006 sezonunda Turkcell Süper Lig'de 5, Fortis Türkiye Kupası'nda da 4 kez rakip fileleri havalandıran Bobo, bu sezon ise şimdiye dek ligde 10, kupada ise 6 golle takımının en golcü ismi olurken, UEFA Kupası'nda da 2 kez gol sevinci yaşadı.

DERBİLERDEKİ GOLLERİ

Beşiktaş'ın yükselen değeri Bobo, bu sezon derbi maçlarda attığı gollerle de dikkat çekiyor. Brezilyalı futbolcu, bu sezon lig ve kupada siyah-beyazlı takımın ezeli rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor filelerini havalandırmayı bildi. Turkcell Süper Lig'de siyah-beyazlı takımın her 2 maçı da 3-2 yitirdiği Trabzonspor maçlarında birer kez bordo-mavili fileleri havalandıran Bobo, Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı ligdeki Galatasaray maçında sarı-kırmızılı takıma 1 gol kaydetti. Bobo son olarak, dün geceki kupa maçında Fenerbahçe'ye attığı golle takımını galibiyete taşırken, Trabzonspor ve Galatasaray'ın ardından, sarı-lacivertli takımı da boş geçmemiş oldu.

BİYONİK ADAM

17 Mart'ta sol diz dış yan bağlarındaki parçalı menisküs yırtığı nedeniyle ameliyat olan Bobo, 7 Nisan'da Çaykur Rizespor ile yapılan lig maçının ikinci yarısında, yani operasyon tarihinden tam 22 gün sonra oyuna dahil oldu. Brezilyalı futbolcu, Fortis Türkiye Kupası'nda dün Fenerbahçe ile yapılan yarı final ilk maçında yine sonradan oyuna girip, 82. dakika attığı golle takımını 1-0'lık galibiyete taşıdı ve tur için avantajlı skor elde etmesini sağladı.

Kolot-Tümer gerginliği

Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta siyahbeyazlı takımın futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot ile eski futbolcuları ve şu an Fenerbahçe'de forma giyen Tümer Metin arasında gerginlik yaşandığı öğrenildi. Celalettin Kolot, Tümer'in maç öncesi ve sonrası kendisine beklediği şekilde sözlü saldırılarda bulunduğunu söyledi. Kolot, maç öncesi Fenerbahçeli futbolculara 'Hoşgeldiniz' dediğini belirterek, ''Tümer'e de 'Hoşgeldin' deyip başını okşadım. Ancak Tümer beklemediğim şekilde elimi tersledi'' dedi. Tümer'in bu hareketinin ardından 'Maçtan sonra görüşeceğiz' şeklinde kendisine sözler sarfettiğini kaydeden Kolot, ''Maç sonrası Tümer'in yanına gittim. Kendisine 'Maçtan sonra görüşeceğiz' demiştin. 'Ben buradayım, görüşelim' dedim. Daha sonra Tümer, 6-7 futbolcunun arasına girerek bağırdı'' diye konuştu.

13.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kartal'ı Bobo uçuruyor

  Gerets: Takım değişecek

  Real, Ronaldo'ya servet önerdi

  Gençlerbirliği- Galatasaray

  Bobo örnek olsun

  Trabzon'un hatası


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004