Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets: Takım değişecek

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, gelecek sezon takımda bazı değişikliklerin olacağını belirterek, "Başkan Özhan Canaydın ile konuşarak, daha aç ve daha çok mücadele eden futbolculara ihtiyacımız olacağını söyleyeceğim" diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, yönetim kuruluyla yapacağı görüşmede, daha aç, daha çok mücadeleci futbolculara ihtiyaçları olacağını söyleyeceğini belirtti. Gerets'in, Galatasaray TV'deki ''Teknik Yorum'' adlı programda yaptığı açıklamalar, kulübün internetteki resmi sitesinde yayınlandı. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörünün ligde yaptıkları son maç olan Kayseri Erciyesspor mücadelesi ve takımla ilgili değerlendirmeler yaptığı ifade edildi. Bir günde her şeyi değiştirmenin mümkün olmayacağını, fakat gelecek sezon takımda bazı değişikliklerin olacağını açıkladığı belirtilen Gerets'in, yönetim kurulu ve başkan Özhan Canaydın ile konuşarak, daha aç ve daha çok mücadele eden futbolculara ihtiyaçları olacağını söyleyeceğini ifade ettiği kaydedildi.

ADNAN POLAT KONUSU

Iliç'in son maçta gördüğü kırmızı kartla ilgili olarak, kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat'ın ''Iliç, takımına ihanet etti'' açıklamasını anlayışla karşıladığını ifade eden Gerets, ''Bu kart bize pahalıya mal oldu'' dedi. Gerets konuyla ilgili, ''Bu kart tabi ki takıma çok büyük zarar verdi. Sayın Polat'ın yaptığı değerlendirmeyi anlayışla karşılıyorum. Bu kart bize pahalıya mal oldu'' şeklinde konuştu.

ERCİYES KADROSU DOĞRUYDU

Kayseri Erciyesspor karşısında sahaya sürülen kadroya yönelik eleştiriler konusunda da Gerets, şunları kaydetti: ''Evet, takımda bazı değişiklikler yapıldı. Yapılan değişiklikler, o maç için düşünülen, taktik açısından doğru şeylerdi. Eğer netice böyle olmasaydı, bu eleştiriler olmayacaktı. Maç öncesi o şartlarda doğru kararı verdiğimizi düşünüyorduk. Hala da böyle düşünüyoruz, ama bir gerçek var ki, bazı oyuncularımız istediğimiz performansı gösteremediler.''

BIÇAK ATMAK ÇOK AYIP

Maçı seyircisiz oynamanın kendilerine büyük zarar verdiğini anlatan Galatasaray Teknik Direktörü, ''Bir antrenörün hiç istemeyeceği durumlarla karşı karşıya kaldık'' dedi. Kayseri Erciyesspor maçını seyircisiz oynamalarına neden olan Trabzonspor maçındaki olaylarla ilgili, ''Bir bıçağın sahaya atılması çok ayıp bir şey'' diyen Gerets, bu durumun takım üzerindeki etkisini de ''Oyuncularımızın seyirci olmaması nedeniyle kendilerini maça tam olarak veremediklerini hissettik. Bu ceza bize çok büyük zarar verdi'' şeklinde yorumladı.

HAKAN STRES YAŞIYOR

Hakan Şükür'ün kırmanın eşiğinde olduğu rekorun, kendisini strese soktuğunu sanmadığını ifade eden Gerets, lig yarışında öncelikli hedeflerinin, Beşiktaş'ı geçerek puan cetvelinde ikincilik pozisyonunu ele geçirmek olduğunu belirtti.

13.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kartal'ı Bobo uçuruyor

  Gerets: Takım değişecek

  Real, Ronaldo'ya servet önerdi

  Gençlerbirliği- Galatasaray

  Bobo örnek olsun

  Trabzon'un hatası


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004