Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'ın kozu Bobo

Beşiktaş'ta, Fenerbahçe ile bugün yapılacak Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında gol yollarında gözler Brezilyalı futbolcu Bobo'nun üzerinde olacak.

BJK İnönü Stadı'nda yapılan yarı finalin ilk maçında attığı golle takımını 1-0 galibiyete taşıyan Deivson Rogerio Da Silva ''Bobo'', rövanş maçı öncesinde de siyah-beyazlıların gol yollarındaki en büyük kozu. Nobre'nin, sakatlığı nedeniyle derbide oynayıp oynayamayacağı henüz belli olmazken, genç golcü Bobo, Kadıköy'deki derbide ezeli rakibinin filelerini bir kez daha havalandırmayı amaçlıyor.

RESMİ 27 GOLÜ VAR

Beşiktaş'ın bu sezon lig ve kupada en golcü futbolcusu olarak dikkat çeken 22 yaşında ve 1.86 metre boyundaki Bobo, siyah-beyazlı takıma gol yollarında önemli katkı yapıyor. Bobo, geçen sezonun devre arasında geldiği Beşiktaş'ta resmi maçlarda şimdiye dek toplam 27 gol attı. Yarım sezon oynadığı 2005-2006 sezonunda Turkcell Süper Lig'de 5, Fortis Türkiye Kupası'nda da 4 kez rakip fileleri havalandıran Bobo, bu sezon ise şimdiye dek ligde 10, kupada ise 6 golle takımının en golcü ismi olurken, UEFA Kupası'nda da 2 kez gol sevinci yaşadı.

DERBİLERİ SEVİYOR

Beşiktaş'ın genç golcüsü Bobo, bu sezon derbi maçlarda attığı gollerle de dikkat çekiyor. Brezilyalı futbolcu, bu sezon lig ve kupada siyah-beyazlı takımın ezeli rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor filelerini havalandırmayı bildi. Süper Lig'de siyah-beyazlı takımın her 2 maçı da 3-2 yitirdiği Trabzonspor maçlarında birer kez bordo-mavili fileleri havalandıran Bobo, Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı ligdeki Galatasaray maçında sarı-kırmızılı takıma 1 gol kaydetti. Bobo son olarak, Fortis Türkiye Kupası yarı finalinin ilk maçında Fenerbahçe'ye attığı golle takımını galibiyete taşırken, Trabzonspor ve Galatasaray'ın ardından, sarı-lacivertli takımı da boş geçmedi.

26.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KADIKÖY'DE KUPA GÜNÜ

  Beşiktaş'ın kozu Bobo

  Finale çıkacak takım kasasını dolduracak

  Cezalı Mourinho soyunma odasından maç yönetti

  3 bin 600 polis görev yapacak

  255 gazeteci akredite oldu

  Beşiktaş taraftarına 2 bin 527 bilet

  Ribery dâvâsında G.Saray'a red

  Diego, F.Bahçe'ye gelmeyi düşünmüyor

  Volkan: Serdar'la problemim yok


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004