Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Taraftar: Beşiktaş kupayı alacak

Toplam 219 bin 345 kişinin katıldığı ankette, yüzde 77.71'i oluşturan 170 bin 460 kişi ''Evet'' yönünde oy kullanırken, yüzde 22.29'la 48 bin 885 taraftar ise ''Hayır'' şıkkını işaretledi.

Türkiye Kupası'nda yarı finalde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi eleyen Beşiktaş'ta taraftar, takımın kupayı alacağına inanıyor. Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan ''Futbol takımımızın geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Fortis Türkiye Kupası'nı müzemize taşıyacağına inanıyor musunuz?'' konulu ankete katılanların yüzde 77'si, kupayı alacakları yönünde oy kullandı. Toplam 219 bin 345 kişinin katıldığı ankette, yüzde 77.71'i oluşturan 170 bin 460 kişi ''Evet'' yönünde oy kullanırken, yüzde 22.29'la 48 bin 885 taraftar ise ''Hayır'' şıkkını işaretledi.

KARTAL AZ AMA ÖZ ATIYOR

Beşiktaş, teknik direktör Jean Tigana'nın isteğini yerine getiriyor. Beşiktaş, özellikle kupada Fenerbahçe ile yapılan maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, ''Kesinlikle 1-0 kazanmayı ve burada olmayı tercih ediyorum'' şeklinde açıklama yapan Tigana'nın bu anlayışıyla son 8 resmi maçın 7'sinde 1'er gol attı. Siyah-beyazlı takım, ligde yaptığı son 6 maçın 5'inde rakip kaleye 1'er gol atarken, Fenerbahçe ile kupada yaptığı her iki karşılaşmada da rakibine yine 1'er gol kaydetti. Beşiktaş, 8 maçlık seride sadece ligdeki Gençlerbirliği maçında rakip fileleri iki kez havalandırırken, kalan 7 mücadelede ise 1'er golle sahadan ayrıldı.

SAVAŞTAN ZAFERLE ÇIKTIK

Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak adını finale yazdıran Beşiktaş'ta, kulüp futbol şubesi sorumlusu Celal Kolot, protokol tribününde maruz kaldıkları küfürden yakındı.Celal Kolot, maç sonrasında yaptığı açıklamada, ön bölümden edilen küfürler sebebiyle maçın son dakikalarını içeriden izlemek zorunda kaldıklarını belirterek, ''Suratımıza bakarak küfür ettiler. Başkanımız 'kalkın' deyince de kalktık'' dedi.Soyunma odasına indiğinde, futbolcuları savaştan çıkmış gibi gördüğünü de kaydeden Kolot, ''Bu sahada kazanmak çok zor. Hakem de çok kötüydü. Sahada tekme tokat vardı. Savaştan zaferle çıktık. Futbolcular adam başı prim istedi ve başkan da 'tamam' dedi. Helal olsun hepsine'' diye konuştu.

28.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'den çekilme tehdidi

  Taraftar: Beşiktaş kupayı alacak

  Dereli'ye büyük öfke

  Ricardinho'dan Aurelio'ya dâvâ

  Atamayana atarlar


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004