Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Türkiye, otomotivde üretim üssü oluyor

Otomotiv şirketleri, Türkiye’ye yaklaşık 40 yıldır milyarlarca dolarlık yatırım yaptı. Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) ve şirketlerden derlenen verilere göre, bugün Türkiye’de Ford, Renault, Fiat, Toyota, Honda, Hyundai gibi dünya otomotiv sektörünün önde gelen şirketlerinin önemli yatırımları bulunuyor.


Otomotivciler, yılın ikinci yarısını bekliyor

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, otomotiv sektöründe yılın 4 ayında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30’luk bir küçülme olduğunu belirter

Nakliyecilere vize müjdesi

Türk nakliyecilerinin vize sorunu çözümlenirken, Türk nakliyecilerine, eskiden olduğu gibi 1 yılda 180 gün kalış süreli, çok girişli vize verilecek.


  Yerli tohum yerinde korunacak

Doğu Anadolu Tarımsal Üreticiler ve Besiciler Birliği (DATÜBB) tarafından geliştirilen projede, yerli tohumla yapılan üretimin korunmasını sağlamak amacıyla, çiftçinin teşvik edilerek, ürünün daha rahat pazarlanmasında destek sağlanması hedefleniyor.


  Açılan şirket sayısı düştü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), bu yılın ilk 4 ayında açılan şirket sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1,31 azaldığını, kapanan şirket sayısının ise yüzde 11,50 artış gösterdiğini bildirdi.


  8 firmaya sahte fatura suçlaması

Mersin Vergi Dairesi Başkanlığının 3 ili kapsayan takibinde, 8 firmanın, büyük miktarda buğday destekleme primi alabilmek için sahte fatura düzenlediği belirlendi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004