Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kupa sahibini arıyor

Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile Kayseri Erciyes bugün İzmir'de karşılaşacak. İsmet Arzuman'ın yöneteceği final saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak. Son şampiyon Beşiktaş daha önce 12 defa final oynayıp, 6 defa kupayı müzesine götürürken, Erciyes tarihinde ilk defa finalde mücadele edecek..


Zico: Kural hatası yok

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Beşiktaş cephesinin kural hatası yapıldığı iddiasında bulunduğu pozisyon için, "'Maç içindeki bu pozisyona çok dikka

Selçuk: % 50-60 işi bitirdik

F.Bahçe'nin milli futbolcusu Selçuk, Beşiktaş'ı yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir avantaj elde ettiklerini belirterek, ''İnşallah 100. yıld


  İstanbul'da boks şöleni

Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası, 9-13 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak. Turnuvaya 38 ülkeden toplam 450 sporcunun katılacağı açıklandı.


  Sivasspor 41. yılını kutluyor

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''Kuruluşunun 41. yılını kutladığımız güzide takımımız Sivasspor'a '41 Kere Maşallah' diyerek başarılarına başarı katmasını diliyorum'' dedi.


  2010 Güney Afrika'da

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), 2010 Dünya Kupası'nın Güney Afrika'da yapılacağı


  Mehmetli Jazz 1-0 önde

NBA'de Batı Konferansı yarı finalinde Golden State Warriors ile karşılaşan Utah Jazz, ilk maçından 116-112'lik galibiyetle ayrıldı.


  Lig A'da son 2 maç



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004