Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lig A'da son 2 maç

Lig A'da son 2 haftaya girilirken şampiyonun ve ligden düşecek takımların belli olmaması yüzünden geride kalan iki hafta heyecan dolu maçlara sahne olacak. Oftaş, Samsun'da yine son dakika golüyle güldü. İstanbul B.Bld, Altay'a yenilerek liderlik koltuğunu devretti. Üçüncü sırada yer alan Malatya ise G.Antep B.Belediye'yi eli boş göndererek Süper Lig için yeniden umutlandı.

İstanbul B. Belediye bu hafta ligde kalmak adına son çırpınışlarını yapan Türk Telekom'u konuk edecek. Bu karşılaşma özellikle zirveden inen İstanbul Belediyesi açısından daha zor geçecek. Ayrıca, Türk Telekom sahasında Sebat'ı devirerek rakibini tam bir ateş çukuruna attı. Sebat ve Uşak'ın ligden kalması artık mucizelere kaldı. Diğer taraftan Mardin, Diyarbakır deplasmanından aldığı 3 puala düşme potasından iyice uzaklaştı.

Liderliği devralan G.Birliği Oftaş, Samsun deplasmanından aldığı 3 puanla son 2 haftaya zirvede girmenin keyfini yaşadı. Oftaş bu hafta ligin rahat takımı Kocaelispor ile oynayacak. Son 7 maçında yenilmeyen G.Antep B.Belediye, Malatya deplasmanında eli boş dönerken, ilk 6'ya kalmayı da tehlikeye soktu.

Federasyona burada seslenmek istiyorum. Sıcakların artmasıyla birlikte sahadaki mücadelede önemli bir düşüş görülüyor. Lütfen, maç saatlerini daha ileriye alarak, futbolcuların sağlığını düşünelim.

[email protected]

Said YALÇIN

09.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kupa sahibini arıyor

  Zico: Kural hatası yok

  Selçuk: % 50-60 işi bitirdik

  Kombine kartlar İzmir'de geçerli

  İstanbul'da boks şöleni

  Sivasspor 41. yılını kutluyor

  2010 Güney Afrika'da

  Mehmetli Jazz 1-0 önde

  Lig A'da son 2 maç


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004