Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Karalama kampanyası

Spor basını sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağını açıklayan Tigana hakkında asılsız haberleri manşetlerine taşıyarak yıpratmaya çalışıyor. Beşiktaş Kulübü bir açıklama yaparak, 19 ayda 3 kupa kazandıran Fransız çalıştırıcısına sahip çıktı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, dün bir gazetede ''Müthiş İddialar'' başlığıyla yayınlanan haberin asılsız olduğu bildirildi. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Jean Tigana ile ilgili haber için, ''Tamamıyla hayal ürünü senaryoları şaşkınlık ve üzüntü ile okuduk. Haberde yer alan, Bursaspor karşılaşması öncesinde teknik direktörümüz Sayın Jean Tigana'nın kalecimiz Vedran Runje'ye baskı yaptığı ve Runje'nin (Bonservisimi verin, ben de Tigana ile gitmek istiyorum) demesini sağladığı, Delgado'yu Bursa maçında oynamaması için etkilediği ve kaptanımız İbrahim Üzülmez'i yönetime göndererek kalan 3 maçın parasını istettirdiği şeklindeki iddialar, sadece masa başında üretilmiş senaryolar değil aynı zamanda çirkin iftiralardır'' denildi.

Tigana'nın, görev yaptığı süre içerisinde Beşiktaş için emek verdiği kaydedilen açıklamada, ''Müzemize 3 kupa taşımış ve sözü edilen senaryolarla bağdaştırılamayacak bir kişilikte olduğunu duruşu ile göstermiştir. Değerli teknik direktörümüzün bu tarz gerçek dışı bir habere konu edilmesi kulübümüzü son derece üzmüştür'' denildi.

13.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim'den Tugay'a vefa

  Karalama kampanyası

  F.Bahçe'den yalan haber tepkisi

  Süper Ligin kalbi İzmir'de atıyor

  Bursa, Beşiktaş'ı konuk ediyor

  G.Saray Sivas'ta 3 puan peşinde

  Ringde fırtına gibi esiyoruz

  Engellilerlefutbol oynadı

  Mehmet'li Jazz bu defa yenildi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004