Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Böyle taraftar olmaz

G.Saray-F.Bahçe derbisinde savaş alanına dönen Ali Sami Yen Stadı'nda kara bir gece yaşandı. G.Saraylı taraftarlar, maç oynanırken ve maçtan sonra tribünlerdeki koltukları yaktılar. Kapalı ve eski açık tribünde ateş yakarak koltukları tutuşturan taraftarlar, stada büyük zarar verdiler.

G.SARAY'A AĞIR CEZA KAPIDA

Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonunun son derbi maçında, evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-1 yenilerek Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılma umutlarını yitiren Galatasaray, aynı zamanda yeni sezona da çok büyük ihtimalle cezalı girecek. Maç öncesi tribünlerde yaşanan olaylar, sahaya atılan çok sayıda yabancı madde ve küfürler nedeniyle, sarı-kırmızılı kulübün ceza almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu sezon evindeki son resmi maçını oynayan Galatasaray, büyük bir olasılıkla yeni sezona cezalı başlayacak.

Öte yandan Fenerbahçeliler'in, maç sırasında tribünde dalgalandırdıkları 100. yıl bayrağını, Ali Sami Yen Stadı'nın ortasına dikme amaçları krize yol açtı. Bu istihbaratı alan Galatasaraylı bazı futbolcular maçtan sonra soyunma odasına gitmeyerek, olayı engellemek için sahada kaldılar. Galatasaraylı taraftarlar da tribünü de terketmeyerek, ''O bayrak inerse, biz de ineriz'' diye bağırdılar. Bu sırada engelli taraftar ''Öz Cimbomlu'' lakaplı Sezgin, tekerlekli sandalyesiyle orta alana gelerek olası bir bayrak dikme için önlem almaya çalıştı.

21.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Böyle taraftar olmaz

  4 milyon Avro gelirden de oldu

  G.Saray galibiyeti Reina'da kutlandı

  Zico kalmak istiyor

  Ümit Özat: Kaybeden kazananı alkışlamalı

  Serhat Akın Beşiktaş yolunda

  Holigan dehşeti


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004