Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Holigan dehşeti

G.Saray-F.Bahçe derbisinde yaşananlar tam bir dehşetti. Ali Sami Yen Stadında yıllarca maç izledim ama bunun gibisine ilk defa şahit oldum.

Bunları yapanların G.Saray taraftarı olduğuna inanmak istemiyorum. Bu resmen holigan terörüdür. G.Saray'ın şerefli tarihine bir göz atılırsa böyle kötü bir örnek hiçbir dönemde cereyan etmemiştir..

Peki ama bu holiganlar kulüp tarafından bilinmiyor mu? Bilinmesine biliniyor da tedbir alınıpp, önüne geçilemiyor. G.Saray Başkanı Özhan Canaydın sezon başından beri bu grupların hedefi oldu. Her maçta aleyhine pankart açılıp, ağza alınmayacak tezahüratlarda bulunuyorlar. Başkan bu yüzden uzun süredir maçlara gitmiyor..

Canaydın bu gruplarla neden kötü oldu diyorsanız, açıklayalım. Özellikle kapalı tribünde yer alan bu gruplar her maç için 600 -700 adet biletin kendilerine bedava verilmesini talep ediyor. Canaydın şimdiye kadar göz yumduğu bu uygulamaya bu sezon son vermek isteyince bu gruplar tarafından istenmeyen başkan durumuna getirildi. Böylece hiçbir şeyden habersiz saf ve temiz diğer G.Saray taraftarları da bu tuzağa düşerek Canaydın aleyhindeki kumpasın içinde yer almış oldu..

F.Bahçe derbisinde yaşanılan olaylar kolay kolay unutulacak basit bir durum değildir. Muhtemelen G.Saray yeni sezona birkaç maç seyircisiz oynayarak girecek. Bu ceza kulübe ekonomik bir yük getireceği gibi, yeni yapılacak transferlerin de takıma uyumunu mutlaka zorlaştıracak..

NOT: Savaş alanını andıran bir sahada karşılaşmayı tamamlayan hakem Bület Demirlek'i tebrik ediyoruz. Vestel Manisa-Sakarya maçında hiçbir olay olmadığı halde kolay yolu seçip, maçı tatil eden Cüney Çakır'ın Demirlek'i örnek almasını diliyoruz..

Erol DOYURAN

21.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Böyle taraftar olmaz

  4 milyon Avro gelirden de oldu

  G.Saray galibiyeti Reina'da kutlandı

  Zico kalmak istiyor

  Ümit Özat: Kaybeden kazananı alkışlamalı

  Serhat Akın Beşiktaş yolunda

  Holigan dehşeti


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004