Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

En ağır ceza verilsin

G.Saray eski başkanlarından Mehmet Cansun, son derbide yaşananların camiaya büyük zararlar vereceğini iddia etti. Cansun, "Bu olayları İngiltere'de, İtalya'da, Hollanda'da bitirdiler. Senelerce stada adam sokmadılar. Bu olay kulübün veya federasyonun tek başına becerebileceği bir hadise değil. Bunlar polisiye olaylar" dedi.


Kim düşecek, kim kalacak?

Süper Lig'de şampiyonluk ve Avrupa kupalarına katılım yarışı biterken, kümede kalma mücadelesi tam bir cadı kazanını andırıyor. Sezonun son haftasına

2. yarının lideri Trabzon

Ligin ilk yarısında kaybettiği puanlar yüzünden hedefinden sapan Karadeniz ekibi ligin 2. yarısında ise oynadığı 16 maçta 33 puan topladı. Bu yarıda F


  Çaykur Rize'nin umudu Sakarya

Süper Lig'de sahasında Konyaspor'u 1-0 yenen Çaykur Rizespor'da, kulüp futbol şube sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, Konyaspor karşısında zor da olsa kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.


  F.Bahçe bayrağı Everest Zirvesinde

Fenerbahçe Kulübü'nün 100. yıl kutlamaları kapsamında gerçekleştirdiği ''Fenerbahçe Dünya Zirvelerinde'' projesinin son ayağı olan ''Everest Tırmanışı''nı gerçekleştiren dağcılar Tunç Fındık ve Mustafa Kalaycı'nın, Everest'in zirvesine Fenerbahçe bayrağını diktikleri bildirildi.


  Beşiktaş'ın en kısır sezonu

Süper Lig'in bitimine 1 hafta kala 2. sırayı garantileyen Beşiktaş, bu sezon gol bakımından kısır bir sezon geçirdi.


  41 yaşındaki Romario 1000. golünü attı

Brezilyalı dünyaca ünlü futbolcu Romario, 41 yaşında olmasına rağmen top koşturduğu futbol sahalarında kariyerinin 1000. golüne ulaşarak önemli bir başarıya imza attı.


  Kim düşecek hâlâ belli değil


  Alkışı haketmek


  Dediklerimiz oldu


  Organize hareket



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004