Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Dediklerimiz oldu

Lig A'da G. Birliği Oftaş'tan sonra, İstanbul Büyükşehir Belediyespor da Süper Lige çıktı. Malatyaspor ise koskoca bir fiyaskoyla son maçını tamamladı. Kasımpaşa, Altay, Diyarbakır ve Malatyaspor Play Off'da 28 Mayıs'da karşı karşıya gelecek. Bundan 4 hafta önceki yazımızda da Mardinspor'un ligde kalacağını söylemiştik.

Orduspor ve Malatyaspor 31. haftada karşı karşıya gelmişler ve bu maçın sonucunda Malatyaspor mağlup olmuş ve ben bu haftadan sonra Malatyaspor'un Süper Lige direk olarak çıkmasının zor olduğunu belirtmiştim. Akabinde Play Off'da mücadele edecek takımları da tek tek sıraladım. Mardinspor'un ise bu ligde kalacağına emin olduğumu belirtmiştim.

Geçen Lig A'daki son maçların ise benim için sürpriz olmadığını belirtmek isterim. Kocaeli'nin sahasında tüm takımlara boyun eğmesi, Malatyaspor'un iştahını kabartsa da Kocaeli, deplasman kedisi olan Malatyaspor'u son maçında mağlup ederek en azından taraftarlarını güldürdü. Malatyaspor'da ise yönetimin acil toplanışı ve kaleci Şenol ile Serkan Bensol'ü kadro dışı bırakmasının, ne denli bir doğru karar olduğu tartışılır. Acil tadbirler alması lazım ama öyle zannediyorum ki bu acil tedbirlerin başında teknik direktör değişikliğinin lazım geldiğini bilmiyorlar ya da işlerine öyle geliyor.

28 Mayıs'taki Play Off eşleşmelerinde Malatyaspor Altay ile Diyarbakır ise Kasımpaşa ile karşılaşacak. Ben tekrarlıyorum. Bu Malatyaspor'dan ümitsizim. Yeni bir hava yakalanması şart. Bunu da elbette bizler yapmayacağız. Malatyasporun yönetimi yapacak. Dediğim gibi Play Off'da en çok şanslı gördüğüm takım ise Diyarbakırspor. Yeni bir hava yakalanırsa, Malatyaspor da şans tanıdığım takımların başında gelir. Altay ve Kasımpaşa'ya ise hiç şans tanımamaktayım.

[email protected]

Said YALÇIN

22.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  En ağır ceza verilsin

  Kim düşecek, kim kalacak?

  2. yarının lideri Trabzon

  Kurtar: Ligde kalmalıyız

  Çaykur Rize'nin umudu Sakarya

  F.Bahçe bayrağı Everest Zirvesinde

  Beşiktaş'ın en kısır sezonu

  41 yaşındaki Romario 1000. golünü attı

  Kim düşecek hâlâ belli değil

  Alkışı haketmek

  Dediklerimiz oldu

  Organize hareket


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004