Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

2. yarının lideri Trabzon

Ligin ilk yarısında kaybettiği puanlar yüzünden hedefinden sapan Karadeniz ekibi ligin 2. yarısında ise oynadığı 16 maçta 33 puan topladı. Bu yarıda F.Bahçe 30, Beşiktaş 32 ve G.Saray 26 puanda kaldı.

Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısında geride kalan 16 maçta 33 puan toplayan Trabzonspor, ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan takım oldu. Bu sezon lige kötü başlayan ve arka arkaya yaşadığı puan kayıpları ile sıralamada alt sıralara inen Trabzonspor, yönetim içinde yaşanan olumsuzluklara rağmen devre arasında yaptığı transferlerle ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan takım oldu. Geride kalan 16 maçta 33 puan toplayan Trabzonspor'u 32 puan ile Beşiktaş takip etti.

3 BÜYÜKLERİ GEÇTİ

Karadeniz temsilcisi, Fortis Türkiye Kupası'ndan elenmesine rağmen ikinci yarıda gösterdiği bu performansla Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ı geride bıraktı. Ancak ilk yarıda önemli puan kayıpları yaşayan Trabzonspor'un 2. yarıdaki bu çıkışı hedeflerini elde etmeye yetmedi. Bordo-mavili takım, 2006-2007 sezonunun ilk yarısını 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 19 puan ile 13. sırada kapattı. Ligin ikinci yarısında ise 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde eden bordo-mavili takım, attığı 33 gole karşılık kalesinde 21 gol gördü ve 33 puan topladı. İkinci yarıda topladığı puanlarla ikinci yarının lideri olan bordo-mavili takım ligin ilk yarısında kaybettiği puanlara yanıyor.

2. YARIDA ZİRVEDE

Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısında takımların topladığı puanlar ise şöyle: "Trabzonspor 33, Beşiktaş 32, Fenerbahçe 30, Galatasaray 26, Kayseri Erciyesspor 26, Sivasspor 23, Kayserispor, Antalyaspor 22, Konya, Ankaraspor Denizlispor, Çaykur Rizespor 21, Ankaragücü ve Gaziantepspor 20, Gençlerbirliği ve Bursaspor 18, Vestel Manisaspor 13 ve Sakaryaspor 6."

Trabzon 2. defa İnter Toto'da

İlk olarak 1999-2000 sezonunda UEFA Intertoto Kupası'na katılan Trabzonspor, 7 sezon sonra tekrar bu kupada mücadele edecek. Trabzonspor, ilk kez katıldığı UEFA İntertoto Kupası 3. turunda İtalya'nın Perigua takımına ilk maçta sahasında 2-1 yenilmesine karşın, deplasmanda rakibini 3-1 yenerek bir üst tura çıkmıştı. Karadeniz ekibi, 4. turda ise Almanya'nın Hamburg takımıyla sahasında 2-2 berabere kalmış, deplasmanda ise aldığı 4-1'lik yenilgiyle kupadan elenmişti.

22.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  En ağır ceza verilsin

  Kim düşecek, kim kalacak?

  2. yarının lideri Trabzon

  Kurtar: Ligde kalmalıyız

  Çaykur Rize'nin umudu Sakarya

  F.Bahçe bayrağı Everest Zirvesinde

  Beşiktaş'ın en kısır sezonu

  41 yaşındaki Romario 1000. golünü attı

  Kim düşecek hâlâ belli değil

  Alkışı haketmek

  Dediklerimiz oldu

  Organize hareket


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004