Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakan Şükür rekorları gelecek sezona bıraktı

G.Saray'ın milli futbolcusu, Metin Oktay'a ait G.Saray formasıyla en çok gol atan futbolcu ve Tanju Çolak'a ait lig tarihinin en golcü futbolcusu rekorlarına bu sezon ulaşamadı. Hakan Şükür, bu sezon 4 gol atarak 12 sezonluk G.Saray kariyerinde lig maçlarında gol açısından en başarısız dönemini geçirdi.


Bursaspor ligde tarih yazdı

Süper Lig'de 2006-2007 sezonun son hafta maçında Galatasaray'ı kendi evinde 2-0 yenen Bursaspor, tarihsel bir başarıya da imza attı.

F.Bahçe ile Efes 2. maça çıkıyor

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen takımları arasındaki play-off final serisi ikinci maçı bugün yapılacak.


  Tatil başladı

Süper Lig'de 2006-2007 sezonunu 3-0'lık Kayserispor yenilgisiyle 61 puanla ikinci sırada tamamlayan Beşiktaş'ta, 31 günlük tatil başladı.


  Denizli Başkanı İpek kızdı: MHK Başkanı ile hiç görüşmedim

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, son hafta karşılaşmalarına yapılan hakem atamalarıyla ilgili iddialar üzerine, ''Beşiktaş-Kayseri Erciyesspor kupa maçından sonra Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Mustafa Çulcu'nun ne sesini duydum, ne yüzünü gördüm'' dedi.


  İstanbul Cup'ın çiftler şampiyonu Radwanska'lar oldu

Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup 2007 uluslararası bayanlar tenis turnuvasının çiftler şampiyonu, Polonyalı Alona ve Kateryna Radwanska kardeşler oldu.


  Karatede başkanlık kavgası

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Dinçer Türkmen, Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Mehmet Atalay'ın federasyonunun faaliyetlerini ve bütçesini kısıtladığını belirterek, "Mehmet Atalay, kendi egosunu tatmin ediyor" dedi.


  Erıksson, Manchester City'nin başına geçiyor

İngiltere Milli Takımının eski teknik direktörü Sven Goran Erıksson "Manchester City'i gelecek yıl çalıştırabilirim" dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004