Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İran - ABD görüşmeleri Bağdat’ta başladı

İran’ın Ulusal Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri ve nükleer programıyla ilgili baş müzakerecisi Ali Laricani ile AB Yüksek Temsilcisi Javier Solana’nın bu ayın sonunda yapacakları görüşmenin ertelendiği bildirildi.


ABD, Lübnan’da durumdan vazife çıkardı

Hamas örgütünün Lübnan’daki temsilcisi Üsame Hamdan, bir haftadır Trablus’a bağlı Nehrül Barid kampında Lübnan ordusuyla çarpışan Fethül İslam örgütü

İsrail, bir haftada 50 Filistinli öldürdü

İsrail’in roket saldırılarına karşı Gazze Şeridi’ne başlattığı hava akınları bir haftayı geride bıraktı. Filistin Sağlık Bakanlığı yetkililerine göre,


  İsrail ve ABD ile savaştayız

Lübnan’da orduyla şiddetli çatışmalar yaşayan Fetih el İslâm örgütünün lideri Şakir Abssi, düşmanlarının ABD ve İsrail olduğunu belirtti.


  Taliban ülke genelinde eylem başlattı

Afganistan’daki Taliban örgütü, güvenlik güçleri ve ülkedeki yabancı güçlere karşı yeni eylemler başlattığını açıkladı. Taliban sözcüsü Kari Yusuf Ahmedi, Amerikan AP ajansına uydu telefonuyla yaptığı açıklamada, örgüt liderlerinin “Pusu” olarak adlandırdıkları eylem dalgasının başladığını ilan etiklerini belirtti.


  Nevaz Şerif: Hâlâ başbakanım

Pakistan’ın sürgündeki eski Başbakanı Navaz Şerif, “teknik’’ ve “anayasal’’ olarak hala ülkesinin başbakanı olduğunu öne sürdü.


  Çin'de Kur'ân yarışması

Pekin’deki Çin İslâm Kur’ân Enstitüsü tarafından 7.si düzenlenen Kur’ân-ı Kerim okuma yarışmasına büyük ilgi vardı. Yarışmanın düzenlendiği salon dolarken ülkenin dört bir yanından gelen imamlar 5 gün sürecek yarışmada finale kalmak için Kur’ân-ı Kerim’i en güzel şekilde okumaya çalıştı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004