Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

MHK'nın 3 gözde hakemi

Süper Ligde hakemler içinde bu sezon en fazla görev 19'ar maçla Fırat Aydınus, Bülent Yıldırım ve Vedat Yüksel'e verildi. Kırmızı kartını en fazla çıkaran hakemler Süleyman Abay ve Cüneyt Çakır. En fazla penaltı veren hakem de Cüney Çakır oldu.

Süper Lig'de 2006-2007 sezonunda yapılan 306 maçta, 30 hakem görev yaptı. En fazla görev verilen hakemler, 19'ar maçla Bülent Yıldırım, Fırat Aydınus ve Vedat Yüksel oldu. 34 hafta süren bu sezonda Bülent Yıldırım, Fırat Aydınus ve Vedat Yüksel'i, 18 maçla Mustafa Selçuk Dereli izledi. 2006-2007 sezonunda en az görev alan hakem ise 1 kezle Zafer Önder İpek di.

Hakemler arasında toplamda ve sarı kartta rekortmen Fırat Aydınus oldu. Aydınus, yönettiği 19 maçta, 109 sarı ve 6 kırmızı olmak üzere toplam 115 kartla 2 kategoride de başı çekti. Ligde Aydınus'u, 103 sarı ve 5 kırmızı olmak üzere 108 kartla Vedat Yüksel izledi. En fazla kırmızı kart çıkaran hakemler olarak 8'er taneyle Süleyman Abay ve Cüneyt Çakır dikkati çektiler.

Bu sezon 16 maçta düdük çalan Cüneyt Çakır, 8 penaltıyla en fazla beyaz yuvarlağı gösteren hakem oldu. 1. haftadaki Sivasspor-Gençlerbirliği maçında 10 sarı ve 2 kırmızı kart gösteren Süleyman Abay ile 7. haftadaki Denizlispor-Kayseri Erciyesspor maçında 9 sarı ve 3 kırmızı kart gösteren Mehmet Fatih Gökçe, bir maçta cebinden en fazla kart çıkaran hakemlerdi.

Bu arada, 5. haftadaki Konyaspor-Sivasspor maçında Barış Şimşek, gösterdiği 5 sarı kartın yanı sıra tam 4 futbolcuya kırmızı kart çıkararak dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan, 2. haftadaki Gençlerbirliği-Fenerbahçe ve 21. haftadaki Denizlispor-Trabzonspor maçlarında Yunus Yıldırım, 13. haftadaki Denizlispor-Fenerbahçe maçında da Bülent Yıldırım, kartlarını hiç kullanmazlarken, penaltı kararı da vermediler. Ligde bu sezon yönettiği maçlarda en fazla gol olan hakem ise Mustafa Selçuk Dereli'ydi. Dereli'nin yönettiği 18 maçta fileler 54 kez havalandı.

29.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fatih Terim: Avrupa'ya mutlaka gideceğim

  Edremit'te başpehlivan Ekrem Yavuz

  Korkmaz bıraktı

  Gözünüz aydın!

  Tuncay-Alex kalacak

  MHK'nın 3 gözde hakemi

  A Millî Takımın yenileri çok mutlu

  Ümit Özat: Köln'de başarılı olacağım

  İnamoto yeni takım arıyor

  Konyalı Tayfun Ankaraspor'da

  Fransa Açık'a yağmur engeli

  İşte centilmenlik bu!


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004