Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

İşimizle ilgilenilsin

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, yurt içinde ve yurt dışında beğeni toplayan bir takım oluşturacaklarını dile getirirken, bazı basın organlarında çıkan eşinin başörtüsüyle ilgili haberlere de sert tepki gösterdi.

Siyah-beyazlı kulüp ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, siyah-beyazlı kulübe yeniden dönmenin kendisi için büyük mutluluk kaynağı olduğunu söyledi. Sağlam, ‘’2000 yılında sporcu olarak ayrıldığım kulübüme, yuvama, 7 sene sonra teknik direktör olarak gelmek beni çok mutlu etti ve gururlandırdı’’ dedi.

“BAŞARILI BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ’’

Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş’ta başarılı bir takım oluşturacaklarını kaydederek, ‘’Bundan sonraki dönemde öyle bir takım oluşturacağız ki, saha içindeki performansıyla, başarılarıyla ve mücadelesiyle izleyicilere zevk verecek, taraftarı heyecanlandıracak. Saha içi ve dışındaki davranışlarıyla tüm spor kamuoyunun beğenisini kazanacak bir ekip oluşturmak zorundayız. Bu ekip çalışmasıdır. Genel anlamda Beşiktaş’ı seven herkesten destek almak zorundayız. Gerçekten Beşiktaş’ın başarısı isteyenler bize destek olsunlar ve üst düzeyde sorumluluk alsınlar’’ şeklinde konuştu.

“BU YÜZYILDA BU TARTIŞMALAR YERSİZ’’

Ertuğrul Sağlam, eşinin baş örtüsü takıyor olması sebebiyle bir takım sıkıntıların oluşturulmaya çalışıldığını vurgulayarak, ‘’Özel hayatımla alakalı yanlış açıklamalar oldu. Bu tür söylemlere girilmesine karşıyım. Gereksiz ve yersiz. Yaşadığımız 21. yüzyılda insanların dili, dini, inancı ve ırkıyla alakalı böyle şeylerin spor platformuna taşınması gereksiz. Eşimle değil işimle ilgilenilsin’’ ifadelerini kullandı.

DEMİRÖREN: ARADIĞIMIZ

VASIFLAR ERTUĞRUL’DA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ise, Jean Tigana’nın görevden ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada, yarışmayı seven, vizyonu ve hedefleri olan, Beşiktaş ile Türk futbolunu tanıyan bir hoca istediğini beyan ettiğini kaydederek ‘’Bu vasıflara uyan, Beşiktaşlı duruşuyla emek verdiği sürede tüm camianın gönlünü kazanmış, hedefleriyle genç kadromuzu daha iyi yerlere taşıyacağına inandığımız Ertuğrul Sağlam’da yönetim kurulu olarak karar kıldık’’ dedi.

02.06.2007


 

Millîler Bosna ile oynuyor

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu’nda yer alan Türkiye, 6. maçında deplasmanda Bosna-Hersek ile karşılaşıyor. Bosna-Hersek’in başşehri Saraybosna’daki Asım Ferhatovic Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.00’de başlayacak.

ATV’den naklen yayınlanacak Bosna Hersek-Türkiye millî maçını İsveçli hakem Peter Fröjfeldt yönetecek. Fröjdfeldt’in yardımcılıklarını Stefan Wittberg ve Henrik Andren yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Martin Ingvarsson.

Türkiye, hazırlıklarını dün akşam maçın oynanacağı statta yaptığı antrenmanla tamamladı.

Grupta yaptığı ilk 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik sonucu 13 puan toplayan ve Yunanistan’ın 1 puan önünde liderlik koltuğunda oturan (A) Milliî Futbol Takımı, Bosna-Hersek maçını da kazanarak, grupta ilk yarı maçları sonucunda finallere gitme konusunda ciddî bir avantaj yakalamak amacında.

SARI ALARM

Bosna-Hersek maçı öncesi, ay-yıldızlı ekipte 4 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Aday kadroda yer alan oyuncular içinde elemelerde daha önce yapılan maçlarda birer sarı kart gören Hamit Altıntop, Mehmet Aurelio, Sabri Sarıoğlu ve Emre Aşık, bugünkü maçta da sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

02.06.2007


 

Anelka Man. U’ya Ribery Real’e

Bayern Münih’ten Owen Hargreaves ve Sporting Lizbon’dan Nani ve Anderson’u kadrosuna dahil eden Manchester United’ın, şimdi de Bolton Wanderers’ın Fransız yıldızı Nicolas Anelka’ya gözünü diktiği kaydedildi.

İngiliz medyasında, 1 yıl önce Fenerbahçe’den Bolton Wanderers’a transfer olan ve sezon boyunca rakip fileleri 13 kez havalandıran Anelka’nın ‘’kırmızı şeytanlar’’a katılabileceği yazıldı.

Öte yandan İspanyol spor gazetesi Marca, Galatasaray’ın eski Fransız futbolcusu Franck Ribery’nin yakında Real Madrid ile bir anlaşma imzalayabileceğini ileri sürdü. Habere göre, 24 yaşındaki oyuncu, Marsilya kulübünden ayrılacağını doğruladı ve ilk seçenek olarak Real Madrid’i belirlediğini söyledi. Marca'daki haberde, Ribery'nin Real Madrid'e transfer olması halinde, bu yıl ABD Futbol Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy'ye transfer olan İngiliz futbolcu David Beckham'ın yerinde oynayacağı da belirtildi.

02.06.2007


 

Sergen Yalçın A. Gücü’nde

Millî futbolcu Sergen Yalçın gelecek sezon Ankaragücü formasını giyecek.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, Etimesgut Şekerspor ile karşılıklı dayanışma içinde futbolcu alış verişinde bulunacaklarını belirterek, ‘’Sergen de bu dayanışma içinde gelecek sezon Ankaragücü formasını giyecek. Bizde forma şansı bulamayan bazı arkadaşlarımız da Etimesgut Şekerspor’a gidecek’’ diye konuştu.

02.06.2007


 

Antalya’nın yeni patronu Çetiner

Antalyaspor, yeni sezon için teknik sorumlu Raşit Çetiner ile prensipte anlaştı.

Antalyaspor AŞ Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yaptığı yazılı açıklamada, 2007-2008 futbol sezonunda Türk Telekom Lig A’da mücadele edecek Antalyaspor Kulübü’nün, yeni sezon için teknik sorumlu Raşit Çetiner ile prensipte anlaştığını bildirdi. Süğlün, Çetiner’in 4 Haziran Pazartesi günü Antalya’ya gelerek, Yönetim Kurulu ile sözleşme imzalayacağını kaydetti.

02.06.2007


 

Gençler’de 2. Yanal dönemi

Gençlerbirliği, daha önce de teknik direktörlüğünü yapan Ersun Yanal ile 2 yıllığına anlaştı.

Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Ersun Yanal’ın tekrar aralarına katılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, ‘’2 sene evvel de Ersun hocayla çalışmıştık. Tekrar aramıza katıldığı için teşekkür ediyorum. Ersun hocanın Gençlerbirliği’yle anlaşmasından sadece biz değil Türk futbolu kazançlı çıkacak. Ben inanıyorum ki Ersun hoca, Gençlerbirliği ile daha büyük başarılara imza atacak’’ dedi. Cavcav, 2 yıllık bir sözleşme imzaladıklarını, ancak 2 yıl sonunda opsiyonun Ersun Yanal’da olduğunu söyledi.

02.06.2007


 

G. Saray’a Hırvat pasör

Galatasaray, voleybolda ilk transferini Hırvat Inoslav Krnic ile sözleşme imzalayarak gerçekleştirdi.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Krnic’in, Mecidiyeköy’deki kulüp binasında, yönetici Atilla Kınay, erkek voleybol takımı idari menajeri İsmet Kır ve antrenör Ümit Hızal’ın da hazır bulunduğu törenle sözleşme imzaladığı bildirildi. Türkiye’de daha önce Erdemirspor ve Halk Bankası’nda oynayan 28 yaşındaki pasör Inoslav Krnic, 1.92 metre boyunda. Krnic, 96 kez Hırvatistan Milli Takımı formasını giydi.

02.06.2007


 

“Medyanın Ünal-Topuz işkencesi”

Kayserispor yönetimi, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’un transfer haberlerine tepki gösterdi. Yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklamada, bugüne kadar yüzlerce kez duyurulmasına rağmen, iki futbolcunun satılmayacağı yönünde son kez açıklama yapıldığı bildirildi.

Konunun sık sık medya gündemine alınmasından rahatsız olunduğu belirtilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi: “Bugüne dek yüzlerce kez duyurmamıza rağmen, duymak istemeyenlere son kez duyuruyoruz. Kulübümüz, sembolü haline gelen Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’u hiçbir kulübe satmayacaktır. Bu durum bilinmesine rağmen, bu konuyu her gün gündemine alan medyanın futbolcularımıza, kulübümüze ve taraftarımıza karşı adeta işkenceye dönmüş bu tutumuna bir son vermesini arzu ediyoruz.’’

02.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004