Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bütün kupalar Fener'e

100. yılında futbol, basketbol ve yüzmede şampiyon olan F.Bahçe'de büyük bir sevinç yaşanıyor. F.Bahçe Ülker antrönörü Aydın Örs, "Şampiyonluk birkaç gün sonra bitecek, ama bu şampiyonluk tarihe yazılacak. Ölsek bile tarihe yazılacak. Bu bakımdan, bu başarı başka anlam taşıyor" dedi.

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'i şampiyonluğa taşıyan antrenör Aydın Örs, büyük bir kulübün 100. yılında şampiyon olmaları nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Örs, 100. yıldaki şampiyonluğun kendilerine kısmet olduğunu belirterek, ''Bunu hazırlayan insanlar var. Oyuncuları kutluyorum. Sahada neredeyse parkeyi yiyecek şekilde hazırlandılar. Avrupa'nın hangi takımı karşımızda olsaydı yenerlerdi'' diye konuştu. Efes Pilsen'in başında 5 şampiyonluk yaşadığını hatırlatan antrenör Örs, ''Bu 6. şampiyonluğum çok anlamlı oldu. 10 yıl sonra tekrar şampiyonluk sevinci yaşadım. Efes'e teşekkür ediyorum. Antrenörlüğüme çok katkı yaptı. Taraftar konusunda da kısıtlama yapmadılar. Bu da büyüklüğü gösteriyor'' dedi.

BUNU TARİH YAZACAK

Şampiyonluğun birkaç gün yaşanacağını kaydeden Aydın Örs, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Şampiyonluk birkaç gün sonra bitecek, ama bu şampiyonluk tarihe yazılacak. Ölsek bile tarihe yazılacak. Bu bakımdan, bu başarı başka anlam taşıyor. Bu kulübün hedefi şampiyonluk olmamalı. Avrupa Ligi'nde bir şeyler yapmalıyız. Gelecek sene çok daha iyi performans göstereceğiz. Şampiyonluk her zaman kazanılır, önemli değil. Avrupa'da başarılı olmalıyız.''

BAŞKAN YILDIRIM'A TEŞEKKÜR

Salonu dolduran 12 bin taraftara da teşekkür eden başarılı çalıştırıcı, şunları söyledi: ''Öncelikle başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Sezon içinde zor dönemlerimiz oldu. Başkan ve yöneticiler arkamızda durdu. Aileme de teşekkürlerimi sunuyorum. Bana büyük destek verdiler. Camiada herkes anormal bir şekilde çalıştı. Şampiyonluk tesadüf değil. Bunun olacağını biliyorduk.''

İbrahim Kutluay: Şampiyonluğu biz hakettik

Fenerbahçe Ülker'in başarılı oyunculardan İbrahim Kutluay, 100. yılda şampiyon olmaları nedeniyle ayrıca gurur yaşadıklarını belirterek, ''Şampiyonluğu en çok isteyen takım bizdik. Böyle bir takımın oluşmasında katkısı olan başkan ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Şampiyonluğu hak eden bizdik'' derken, playoff final serisinin en iyi performansını gösteren Damir Mrsic ise ''Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Bize inanılmaz güç verdiler. Bu sene bizim için çok önemliydi. Şampiyonluğumuzu taraftarlarımızla geç saatlere kadar yaşayacağız'' dedi.

F.Bahçe eğlendi

Beko Basketbol Ligi finalinde Efes Pilsen'i 40'lık seriyle geçerek şampiyon olan Fenerbahçe Ülker'in oyuncu ve yöneticileri, şampiyonluğu, Etiler'deki bir gece kulübünde eğlenerek kutladı. Kutlamalara, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, antrenör Aydın Örs, oyuncular Ömer Onan, Zeki Gülay, Damir Mrsic'in de aralarında bulunduğu basketbolcular ve kulüp yöneticileri katıldı.

03.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bütün kupalar Fener'e

  Gerets: Köln Mondragon'u almakla iyi yaptı

  Korkmaz: Bursa sahada savaşacak

  Ertuğrul Sağlam: Gökhan ve M. Topuz'u istiyorum

  Ulusoy soruyor: THY neden bıraktı?

  Mamur yeniden Kayseri başkanı

  Beşiktaş Sağlam'laştı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004