Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets: Köln Mondragon'u almakla iyi yaptı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Eric Gerets, Alman Express gazetesine yaptığı açıklamada, Köln'lülerin Mondragon'un transferinden mutlu olmaları gerektiğini belirterek, ''Mondragon hem iyi bir insan hem de iyi bir kalecidir'' dedi. eti.

Almanya İkinci Lig takımlarından FC Köln'ün Menajeri Michael Meier, Galatasaray ile bir dostluk maçı yapmak için görüştüklerini açıkladı. Meier, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, kaleci Faryd Mondragon'un bir basın toplantısı düzenleyerek Galatasaray'dan ayrıldığını bildirdiğini hatırlatarak, ''Biz Mondragon ile her konuda anlaştık. Şimdi de Galatasaray ile bir dostluk maçı için görüşmelerimiz devam ediyor. Bazı noktalar halledildikten sonra, önümüzdeki günlerde kesin bir sonuca varacağız'' dedi.

Öte yandan, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Eric Gerets, Alman Express gazetesine yaptığı açıklamada, Köln'lülerin Mondragon'un transferinden mutlu olmaları gerektiğini belirterek, ''Mondragon hem iyi bir insan hem de iyi bir kalecidir'' dedi. Mondragon'un tam bir profesyonel olduğuna işaret eden Gerets, şunları söyledi:

''Mondragon çok kaliteli bir oyuncu. Bunu her teknik adam itiraf etmeli. Kendisi çok ciddi bir kaleci. Mesleği için yaşayan tam bir profesyonel. Saha dışında da çok eğlenceli bir kişilik, kısaca çok iyi bir tip.'' Gazete ayrıca, Mondragon'un ülkesi Kolombiya'ya tatile gittiğini ve 21 Haziran'da FC Köln kampına katılacağını belirtti.

03.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bütün kupalar Fener'e

  Gerets: Köln Mondragon'u almakla iyi yaptı

  Korkmaz: Bursa sahada savaşacak

  Ertuğrul Sağlam: Gökhan ve M. Topuz'u istiyorum

  Ulusoy soruyor: THY neden bıraktı?

  Mamur yeniden Kayseri başkanı

  Beşiktaş Sağlam'laştı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004