Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ertuğrul Sağlam: Gökhan ve M. Topuz'u istiyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni ekibinde başarılı olmak için çok daha fazla çalışmasının gerektiğini belirtirken, ''En büyük avantajımız gençliğimiz ve dinamizmimizdir'' dedi.

Sağlam, BJK TV'de yer alan röportajında büyük bir sorumluluk aldığının bilincinde olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: ''Çok iyi biliyorum ki çok daha fazla çalışmamız gerekir. Daha fazla üretken olmamız gerekir. Daha fazla sorumluluk almamız gerekir. Sorumluk almamız ve iyi biçimde yerine getirmemiz lazım. Öncelikle hedefimiz bizi bu göreve layık gören camiamızın bize karşı olan inanç ve güvenini daha da sağlamlaştırmak, perçinlemek olacaktır. Bunun dışında, hem oynadığı oyunla hem de saha içi ve dışındaki davranışlarıyla Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan değerleri ön plana çıkararak, Beşiktaşlılık duruşunu tüm sporcularımızla beraber bütün spor kamuoyuna göstererek, taraflı tarafsız herkesin beğeni ve sempatisini kazanmaktır.''

Beşiktaş'ta kaliteli yabancıların olduğunu ve bazı nedenlerden dolayı geçtiğimiz sezon boyunca gerçek performanslarını sergileyemediklerini söyleyen Ertuğrul Sağlam, ''Beşiktaş taraftarı şundan emin olusun ki, biz bütün futbolcularımızın performanslarını geçtiğimiz sezonun üzerine çıkartacağız. Bu da takıma olumlu katkı sağlayacak'' şeklinde konuştu. Eski takımındaki oyuncular Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u çok sevdiğini ve onların üzerinde büyük emeklerinin olduğunu belirten Sağlam, ''İki değerli futbolcuyu takımımızda görmek isterim. Ama Kayserispor'un çok kesin kararı var, onları bırakmak istemiyor. Transferleri bir gün söz konusu olursa bizim olduğumuz yer öncelikli olacaktır'' dedi.

Futbolu bıraktıktan sonra Türk futboluna teknik direktör olarak hizmet etmeyi düşündüğünü ve gelecek beklentilerinin arasında Beşiktaş'ta çalışmanın da olduğunu dile getiren genç çalıştırıcı, ''Sayın başkanımızın da belirttiği gibi en genç yönetim en genç antrenör ve en genç takıma sahibiz. Bu üçlü birbiri ile iyi uyum içinde çalışıp güzel şeyler yapacağız. Bu bizim için önemli bir avantaj bunu da en iyi şekilde değerlendireceğiz. Allah hiç birimizi utandırmayacaktır'' diye konuştu.

03.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bütün kupalar Fener'e

  Gerets: Köln Mondragon'u almakla iyi yaptı

  Korkmaz: Bursa sahada savaşacak

  Ertuğrul Sağlam: Gökhan ve M. Topuz'u istiyorum

  Ulusoy soruyor: THY neden bıraktı?

  Mamur yeniden Kayseri başkanı

  Beşiktaş Sağlam'laştı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004